Retro shoppen bij Topvintage.nl

(Web)shops door Kristie
Heb jij een voorliefde voor vintage? Of zou je je weleens wat meer classy willen kleden? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij de webshop van Topvintage.nl: Europa's grootste online retro boutique!

Bij Topvintage.nl kun je een echte jaren 40- of 50-outfit samenstellen, maar ook gewoon een hedendaagse look. Het is maar net waar je zelf zin in hebt! Omdat de webshop een uitgebreide collectie heeft van zowel jurkjes, rokken, sieraden en schoenen, is er voor ieder wat wils. Ik (Kristie) ben (nog) niet helemaal thuis in de wereld van de vintage, maar dit maakte het des te leuker om eens rond te snuffelen op de site. Na een tijdje kijken en vergelijken, heb ik onderstaande items gescoord: Wat vind ik?

Ik ben blij verrast door de mogelijkheden van vintage! Ik had niet verwacht dat ik er zulke hippe pareltjes tussenuit kon vissen. Omdat de webshop zo enorm veel accessoires, soorten jurkjes, schoenen en nog veel meer biedt, denk ik dat iedereen wel iets moois kan vinden op Topvintage.nl. Het jurkje zit perfect en heeft geen frutsels; je kunt er zo in schieten! Ik heb er een riem om gedaan om mijn figuur iets meer te 'shapen', en een statementketting om het af te maken. De oorbellen vind ik erg schattig en het leek me vooral leuk om deze met de feestdagen te dragen. En ja, de paraplu... What shall I say? Die kunnen we in het drassige Holland altijd wel gebruiken, toch? Het is vooral handig dat de paraplu lekker groot én transparant is, kan ik er lekker doorheen kijken als ik op de fiets zit.

Is mijn outfit niet jouw smaak? Ik heb nog een paar leuke items geselecteerd uit de webshop: Service

Mijn pakketje werd supersnel thuisbezorgd! Als je vóór 16.00 uur (op werkdagen) bestelt, wordt je pakketje namelijk dezelfde dag nog verzonden. Maar wat nog veel fijner is, is dat je áltijd je geld terugkrijgt, mocht je kleding niet passen. Ook bij afgeprijsde artikelen. Ook kun je gemakkelijk (en gratis) je kleding omruilen voor een grotere of kleinere maat. Voor welke merken je zoal terecht kunt bij Topvintage.nl? Nou, bijvoorbeeld de merken VaVa Vintage, Stop Staring!, Missy, Emmy, Canopi en nog véél meer. Naast een brede keuze in accessoires, vind je ook beautyartikelen op de site. 

Wat vind jij van de items van Topvintage.nl?