Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: Kaartjes Knallen voor Kika!

Stichting Voor Een Ander zet zich jaarlijks in voor mensen die hulp nodig hebben, door middel van een groot benefietconcert. Het doel kan ieder jaar verschillen en dit jaar wordt er een benefietconcert georganiseerd voor Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij). De stichting is bezig met het bouwen van een Nationaal Kinderoncologisch Centrum en kan daar alle hulp bij gebruiken.

Om die reden zullen volgende week zondag ongeveer veertig artiesten belangeloos op het podium verschijnen. In Hotel Arena in Amsterdam zijn twee zalen gereserveerd en namen als Alain Clark, Lange Frans, Handsome Poets, The Scene, Postman, Jan Vayne, Irma Dee, Petra Berger, Sabrina Starke, Anita Doth, Mental Theo, Maarten van Roozendaal, Paul de Munnik, George Baker en Roberto Jacketti & The Scooters zullen hun zangkunsten laten horen. De dag wordt aan elkaar gepraat door onder andere Tygo Gernandt. Alles om zo veel mogelijk geld op te halen voor KiKa!

Naast het benefietconcert heeft Stichting Voor Een Ander ook het boek HitStory uitgebracht. In dit boek staan 43 intieme interviews met artiesten over het verhaal achter hun grootste hit. Onder andere Stef Bos (over Papa), Laura Jansen (over Bells), Barry Hay (over Radar Love) en Jan Keizer (over Mon Amour) hebben hieraan meegewerkt.

Kaartjes voor het benefietconcert kosten €30,- aan de deur, €25,- in de voorverkoop, €20,- voor studenten (op vertoon van een studentenpas) en €10,- voor kinderen. HitStory is te koop voor €34,95.

Het boek én de concertkaartjes worden verkocht via de site van Stichting Voor Een Ander. De totale netto-opbrengst van beiden wordt gedoneerd aan Stichting Kika, die het bedrag besteedt aan de bouw van het Nationaal Kinderoncologisch Centrum. Kijk voor meer informatie op de site van Stichting Voor Een Ander.

Ze.nl mag tien gastenlijstplekken voor Knallen voor Kika weggeven! Daarnaast verloten we onder alle inzendingen óók enkele boeken. Om kans te maken op een prijs moet je Ze.nl liken op Facebook én onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 11 mei. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.