WIN: Bioskaartjes en soundtrack Albert Nobbs

Winacties door Redactie Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

De verlegen butler Albert Nobbs (Glenn Close) heeft een geheim: hij is eigenlijk een zij. Hier gaat de bijzondere film Albert Nobbs over, die vanaf 8 maart in de bioscoop te zien is. Je maakt nu kans op twee bioskaartjes én de soundtrack.

Het verhaal

Ierland, 19de eeuw. Albert is een verlegen butler die al jaren met een geheim rondloopt. ?Hij? is eigenlijk een vrouw die als een man door het leven gaat om zo aan armoede en eenzaamheid te ontkomen. Alleen door iedereen te bedriegen kan Albert onafhankelijk en vrij zijn. Ze houdt hoop om ooit een normaal leven te kunnen leiden, maar voor nu is ze: Albert Nobbs. Naast Glenn Close zijn ook Mia Wasikowaska (Alice in Wonderland), Aaron Johnson en Janet McTeer in de film te zien.

Albert Nobbs is vanaf 8 maart te zien in de Nederlandse bioscopen en kreeg maar liefst drie Oscar-nominaties.

Ze.nl mag 5 x 2 bioskaartjes én de soundtrack van Albert Nobbs weggeven. Om kans te maken op deze prijs moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

Je maakt nog meer kans als je de winactie deelt op Facebook en/of Twitter door op de icoontjes onder dit artikel te klikken. De prijsvraag loopt tot en met 23 maart.