Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: Bioskaartjes Wanderlust

LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

De nieuwe comedy Wanderlust gaat over een gestrest stel (Jennifer Aniston en Paul Rudd) dat de drukte van de grote stad ontvlucht en zich aansluit bij een hippie-achtige leefgemeenschap. Dat wordt lachen? Win nu kaartjes op Ze.nl!

Het verhaal
George (Paul Rudd) en Linda (Jennifer Aniston) zijn een overwerkt, gestrest stel uit Manhattan.  Als George na een reorganisatie zijn baan kwijtraakt, zit er voor hen niets anders op dan in te trekken bij de vreselijke broer van George, die in Atlanta woont. Op weg daar naartoe komen George en Linda terecht in Elysium, een idyllische leefgemeenschap van kleurrijke personen die een heel andere kijk op allerlei zaken hebben. Geld? Daar word je niet gelukkig van. Een carrière? Nergens voor nodig. Kleren? Die draag je alleen als je er zin in hebt. Is Elysium de nieuwe start die George en Linda nodig hebben? Of zorgt dit alleen maar voor meer problemen?

Leuk - romantisch - weetje: Jennifer Aniston en Justin Theroux leerden elkaar vorig jaar kennen op de set van Wanderlust en werden daarna een koppeltje!

Wanderlust is vanaf 15 maart in de Nederlandse bioscoop te zien. Kijk voor meer informatie op de site en de Facebook-pagina!


Ze.nl mag 5 x 2 madiwodo-kaartjes weggeven (dus niet voor vrijdag, zaterdag, zondag) voor de film Wanderlust en een groene strandtas. Om kans te maken op deze prijs moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.
 
Je maakt nog meer kans als je de winactie deelt op Facebook en/of Twitter door op de icoontjes onder dit artikel te klikken. De prijsvraag loopt tot en met 16 maart.