WIN: Boek Keukengeheimen van Wereldvrouwen

Winacties door Redactie Ze.nl

LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Altijd al een kijkje in de keuken willen nemen bij vrouwen uit verschillende culturen? In het boek Keukengeheimen van Wereldvrouwen vind je bijzondere tips en recepten. Je maakt nu kans om dit fijne kookboek te winnen!

Ben je die verdomde spaghetti bolognese helemaal zat, maar heb je niet veel inspiratie? Of wil je eens wat anders proberen te maken? Dan is dit kookboek Keukengeheimen van Wereldvrouwen echt een aanrader!

In dit kookboek maken verschillende vrouwen elke week samen verrukkelijke maaltijden en delen ze hun meest geliefde recepten met elkaar. De heerlijkste gerechten uit o.a. Egypte, Vietnam, Zuid-Korea, Iran, Kosovo, Senegal, Sierra Leone, Afghanistan en Marokko zijn in dit prachtige boek gebundeld. Zo krijg je weer volop ideeën voor lekker eten!

Wereldvrouwen

(nu Wereldkoks) is een project van de Nijmeegse Stichting OntmoetPlanB. Het is een werkgelegenheids- en inburgeringsproject voor migrantenvrouwen zonder opleiding en/of werk, maar met competentie. Dit succesvolle leer-werkproject stimuleert vrouwen door te stromen naar werk en/of beroepsopleiding. Koken is hierbij de verbindende factor.

Kijk voor meer informatie ook eens op de website, Facebook en/of Twitter-pagina van de makers van Keukengeheimen van Wereldvrouwen.

Ze.nl mag 5 exemplaren van het boek Keukengeheimen van wereldvrouwen weggeven t.w.v. ?19.95. Om kans te maken op deze prijs moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

Je maakt nog meer kans als je de winactie deelt op Facebook en/of Twitter door op de icoontjes onder dit artikel te klikken. De prijsvraag loopt tot en met 8 maart.


Geen zin om te wachten of je gewonnen hebt? Koop het boek dan alvast online!