WIN: iPhone-beschermhoesje Funky Punky

Winacties door Redactie Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Een iPhone is niet zomaar een telefoon; maar dient ook als entertainer en als redder in nood. We kunnen niet zonder! Daarom moeten we hem zo goed mogelijk beschermen, bijvoorbeeld door dit supergave beschermhoesje die jij nu kunt winnen!

Want je dierbare telefoontje kan zomaar uit je handen vallen en vervelend terechtkomen. Je moet er toch niet aan denken dat 'ie gewond raakt en jou in de steek laat? Gelukkig zijn er diverse beschermhoesjes die niet alleen je telefoon zacht(er) laten landen, maar die je mobiel er ook nog eens flink opleuken!



Zoals dit supertoffe iPhone-beschermhoesje genaamd Funky Punky. Dit zwart leren hoesje met studs biedt een goede en tegelijk op en top fashionable bescherming voor je telefoon. Hij is met de hand gemaakt en geeft je mobiel een chique, maar toch ook heel stoere uitstraling.

Wij hebben een hoesje op de redactie ontvangen en 'm uitvoerig getest. Hij is gemakkelijk te bevestigen, sluit perfect aan en blijft ook goed zitten. Het hoesje ligt lekker in de hand en zit niet in de weg van de toetsen en functies.

 

De Funky Punky is geschikt voor alle iPhone 4 en 4S toestellen en is exclusief(!) verkrijgbaar bij de webshop Nonstopshopping.nl, waar je nog veel meer mooie hoesjes en accessoires kunt vinden.

Wil jij je dierbare iPhone pimpen met zo'n mooi en stoer beschermhoesje? Doe dan snel mee met onze winactie!

Winnen!
Ze.nl mag in samenwerking met Nonstopshopping.nl 5 Funky Punky-hoesjes t.w.v. ? 49,95 per stuk weggeven!

Om kans te maken op deze prijs moet je de Facebook-pagina van Ze.nl én van Nonstopshopping.nl liken. Mensen die zich ook nog inschrijven voor de nieuwsbrief van Nonstopshopping.nl maken extra veel kans!

Je maakt nog meer kans als je de winactie deelt op Facebook en/of Twitter door op de icoontjes onder dit artikel te klikken. De prijsvraag loopt tot en met 5 maart.