WIN: Bioskaartjes Young Adult

Winacties door Redactie Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Charlize Theron is terug op het witte doek! Deze keer als schrijfster die haar inmiddels getrouwde high school sweetheart wil terugwinnen; haar oude klasgenootjes zijn minder blij met haar terugkomst? Ze.nl verloot bioskaartjes!

Het verhaal

Mavis Gary (Charlize Theron) is schrijfster van literaire tienerboeken en keert terug naar haar geboorteplaats om haar topjaren die ze op de middelbare school had te herleven. Daarnaast probeert ze haar oude schoolvriendje (Patrick Wilson), die ondertussen gelukkig getrouwd is, voor zich terug te winnen. Wanneer blijkt dat haar terugkomst niet bij iedereen in goede aarde valt, sluit Mavis een ongewone vriendschap met een oud-klasgenoot (Patton Oswalt), die ook is blijven hangen in zijn tienertijd.   

Young Adult draait vanaf 1 maart overal in de bioscoop.

Ze.nl mag 5 x 2 madiwodo-kaartjes weggeven (dus niet voor vrijdag, zaterdag, zondag). Om kans te maken op deze prijs moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.
 
Je maakt nog meer kans als je de winactie deelt op Facebook en/of Twitter door op de icoontjes onder dit artikel te klikken. De prijsvraag loopt tot en met 23 februari.