WIN: Saint Basics hipsters

Winacties door Redactie Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Dagelijks trek je schoon ondergoed aan. Maar is je ondergoed wel echt schoon, in elk opzicht? Nederlandse ondergoed is vaak ?vuil?: een industrieel proces met gifstoffen, waterverspilling, uitbuiting en kinderarbeid zijn bijna standaard.

Het Nederlandse merk Saint Basics doet het anders: producten van superzacht biokatoen, een perfecte pasvorm en vrij van kinderarbeid, giftige stoffen en oneerlijke handel.



Korting voor Ze?s

En je kan de hipsters sinds kort gemakkelijk online bestellen op Boxers.nl. Ze.nl-lezeressen krijgen nu 15% korting en gratis verzending op alle Saint Basics producten (zowel dames als heren). Gebruik hiervoor bij de kassa de code zekorting, deze actie is geldig t/m 15 maart 2012.

Wil jij je man, vriend, vader of broer ook aan een duurzame boxershort helpen en ga je toevallig komende week naar de Huishoudbeurs? Elke beursdag wisselt duurzaamheids-organisatie Urgenda op de beursvloer 50 onderbroeken gratis in voor een duurzame herenboxer. De actie zal plaatsvinden op het Festival Fantastique in hal 2 op stand 02009.

Winnen!
In samenwerking met Boxers.nl mag Ze.nl twee 2-packs Saint Basics weggeven, je hebt zelf de keuze uit St. Noor (damesboxer) of St. Fleur (hipster), wit of zwart en uiteraard de maat. Om kans te maken op deze prijs moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

Je maakt nog meer kans als je de winactie deelt op Facebook en/of Twitter door op de icoontjes onder dit artikel te klikken. De prijsvraag loopt tot en met 29 februari.