Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: 5 x gezonde Healthbox!

Rond de feestdagen draait het natuurlijk allemaal om je outfit en make-up, maar vergeet je je gezondheid niet? Omdat we aan jullie denken, geven we 5 exemplaren van de superleuke Healthbox weg. Doe je ook mee aan de winactie?
 
We love health! Met Kerst en oud en nieuw knijpen we graag een oogje dicht als het op gezonde voeding aankomt (zei iemand oliebollen, appelflappen en champagne?), maar je mag je gezondheid natuurlijk niet compleet vergeten. Wij helpen je graag en geven 5 x de laatste editie van de Healthbox weg. De volgende dingen zitten in de box:
 
 
BODY & FIT Superfood Pancakemix - 400g - €2,55
De lekkerste, gezondste pannenkoeken tijdens de feestdagen bak je met deze puur natuur Superfood pannenkoekenmix. Deze pannenkoekenmix is gemaakt van speltmeel, havermeel, boekweitmeel en amandelmeel en is daarom super gezond. 
 
Sulfree - 5ml - €8,95
Met deze super handige tool zorg je ervoor dat je met slechts één druppel je wijn sulfiet vrij maakt. Sulfiet zorgt ervoor dat producten langer houdbaar zijn, maar dit kan vaak giftig zijn en overgevoelige reacties uitlokken van het lichaam. Door één druppel van dit spul tijdens de feestdagen aan jouw wijn toe te voegen zorg je ervoor dat je wijn gezond(er) wordt en ga je een kater tegen.
 
Zechsal Pure Magnesium Deodorant - 75ml - €13,50
Deze innovatieve deodorant bevat een hoog magnesiumgehalte uit de zuiverste bron ter wereld. De formele is gebaseerd op natuurlijke en werkzame stoffen. De deodorant is zonder parfum en de frisse geur wordt veroorzaakt door natuurlijke metholcomponenten. Met deze deodorant ruik jij tijdens de feestdagen lekker fris en ben je klaar om te feesten!
 
Orthica Multi Energie - €15,50 
Zorg ervoor dat je met feestdagen gezond blijft door deze natuurlijke multivitamine. Een goede, gebalanceerde voeding en voldoende beweging en ontspanning helpen niet alleen om gezond te blijven. Vooral tijdens de feestdagen kunnen we wel wat extra energie gebruiken om alle geplande activiteiten uit te voeren. Deze multivitamines zijn hier ideaal voor.
 
Greenday Pineapple Chips - 40g - €2,50
Wil jij tijdens de feestdagen lekker, maar toch gezond snacken? Dan zijn deze chips zonder suiker, zout en conserveringsmiddelen perfect voor jou! Zo kun je tijdens alle feestactiviteiten verantwoord snacken.
 
Ridiculously Good Creamy Coconut Bobon - €2,49
Deze bonbon is een combinatie tussen een bonbon en de bekende candybar. De bonbon is gemaakt van de beste rauwe chocolade uit Ecuador met een heerlijke pure, suikervrije vulling. Daarnaast zijn alle ingrediënten biologisch en fair trade verkregen. Het is een echte traktatie tijdens de feestdagen! 
 
Orthica Fish Epa Original - €14,25
De omega-3 vetzuren EPA en DHA zijn onverzadigde vetzuren die een belangrijke rol spelen in de vetstofwisselingen in het lichaam. De visolie is ideaal voor je weerstand. En dat kunnen wij in deze maanden met de feestdagen wel gebruiken!
 
Justnuts Cashew, Cranberry & Cacao Nib Bar - 30g - €1,25
Heb je tussen het bezoeken van je familie tijdens de feestdagen even een flauw moment, neem dan deze bar. Super gezond én lekker. Het is het ideale tussendoortje! De bar bevat alleen maar pure ingrediënten, goede vitamines, vetten en mineralen.
 
 

 
WIN 
Kun jij deze doos vol gezonde goodies wel gebruiken? Doe dan mee met de winactie en maak kans op 1 van de 5 Healthboxen! Het enige dat je hoeft te doen is ons volgen op Instagramliken op Facebook en klikken op de 'meedoen-button' hieronder. (Let op: de 'meedoen-button' is alleen zichtbaar als je bent ingelogd op de desktopversie van de site.)