WIN: Boek Zij Durft!

Winacties door Redactie Ze.nl
Wil jij van alles, maar heb je soms nét even een klein duwtje in je rug nodig? Dan is deze winactie iets voor jou! Het boek Zij Durft! geeft je tien inspirerende verhalen over gewone, bijzondere en ondernemende vrouwen met lef.

“Al haar hele leven woont Marian Krijgsman (45) in Katwijk aan Zee. Vroeger verdienden de vrouwen hier een centje bij door in de zomer kamers te verhuren aan de badgasten. Ook haar moeder zette steevast het bordje Zimmer Frei in de vensterbank. Na een loopbaan in de journalistiek besluit Marian eveneens de horeca in te gaan. In korte tijd bouwt de ex-KRO-journalist een Bed & Breakfast mini-imperium op.”Bovenstaand verhaal van Marian is, samen met negen andere, inspirerende verhalen, gebundeld in het boekje Zij Durft!. Alice Eddes had alles, maar kreeg het daar benauwd van. Annelied van Dijk zocht het ver weg en vond het dichtbij en Eliane Khoury kon door haar eigen bedrijf eindelijk doen waar ze goed in is. En zo zijn er nog zes andere vrouwen aan het woord, die je allemaal vertellen welke stappen zij genomen hebben om hun eigen onderneming tot een succes te maken. Iedere vrouw vertelt over de zoektocht die ze heeft afgelegd en de resultaten die daaruit zijn voortgekomen. Na elk interview geven de dames je ook nog een aantal praktische tips en adviezen over ondernemerschap. Dat maakt dat Zij durft! interessant én nuttig is voor vrouwen die ook graag eigen baas willen zijn!

Leuk weetje: schrijfster Sep Schaffers zette ruim vijf jaar geleden eveneens de stap naar het ondernemerschap. Ze gaf haar baan als radioredacteur op en ging als zelfstandig tekstschrijver/webredacteur aan de slag. Een meer inspirerend boek vind je dus niet!“'Waarom wilde je een eigen bedrijf beginnen en wat heeft het je opgeleverd?' Dit vroeg ik aan tien vrouwen die bereid waren om over hun avontuur te vertellen. In mijn ogen zijn ze gewoon en tegelijkertijd heel bijzonder. ‘Gewoon’ omdat ze niet bekend zijn en niet tot de categorie ‘zakenvrouw van het jaar’ behoren. ‘Bijzonder’ omdat ze van zichzelf uitgaan en ongelooflijk veel lef tonen in wat ze doen. Openhartig vertelden deze onderneemsters over zichzelf, hun werk en hun bedrijf.”

Zij Durft! is voor € 12,50 te bestellen via Uitgeverij Eburon of bij bol.com. Lees je liever op een e-reader? Bestel dan het e-book bij de uitgever of bij bol.com!

 
WIN!

Ben jij bezig met het opzetten van een eigen bedrijf en kun je wel wat inspiratie gebruiken van vrouwen die jou zijn voorgegaan? Ze.nl mag 10 exemplaren weggeven van het boek Zij Durft!. Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Klik vervolgens hieronder op de meedoenbutton! Simpel toch? De actie loopt tot en met 26 februari 2013.