Pannenkoeken bakken voor het goede doel!

Winacties door Redactie Ze.nl
Op vrijdag 30 maart is het Nationale Pannenkoekdag. Uhhh wat? Ja, je leest het goed! Op deze dag organiseren scholen door heel Nederland een pannenkoekfeest voor ouderen in een zorginstelling. Wil je jezelf ook van je beste kant laten zien? Doe dan mee!

Alle lieve oudjes mogen ook weleens in het zonnetje worden gezet. Om deze reden organiseert Tefal samen met Koopmans de Nationale Pannenkoekdag. Op deze dag bakken basisscholieren, scoutingclubs en sportverenigingen heerlijke pannenkoeken voor onze ouderen. Daarmee laten zij zien dat ze alle ouderen de respect en aandacht geven die zij verdienen.

Groot feest
Je kunt er mede voor zorgen dat deze dag één groot feest wordt! Hoe? Benader een zorginstelling of een ander centrum voor ouderen. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon je opa/oma/buurman/buurvrouw verrassen met zelfgemaakte pannenkoeken!


Iedereen blij

En het leuke is dat je er zelf ook nog iets mee kunt winnen! Tefal en Koopmans belonen het leukste, origineelste en meest hartverwarmende initiatief met een etentje in een pannenkoekrestaurant naar keuze!

Doe mee!
Om deel te nemen aan dit goede initiatief en kans te maken op de lekkere prijs moet je het volgende doen:

  1. Bedenk een leuk, origineel en hartverwarmend initiatief voor de ouderen.
  2. Zet vrijdag 30 maart de oudjes in het zonnetje met het bakken van de pannenkoeken!
  3. Plaats een verslag met eventueel een foto of video op de website van de Nationale Pannenkoekdag.
  4. En nu duimen maar...

Het inzenden kan tot 1 april. De speciale jury van Tefal en Koopmans maakt daarna snel de twee lucky winners bekend!

Veel succes!