Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: Braun Series 3 voor hem!

Het is deze maand niet alleen feest voor vrouwen op Ze.nl! We helpen jullie graag om jullie mannelijke lovers in de watten te leggen en hoe doe je dat beter dan met een scheerapparaat? Wij mogen een Braun Series 3 weggeven!
 
Het zijn echt niet alleen vrouwen die beweren nooit ergens tijd voor te hebben. Mannen zijn ook vaak druk en onderweg; of het nou met werk of papadag te maken heeft, ze hebben altijd wel iets te doen. Dan kun je zuchten en steunen over dat zijn baardje dat hij al drie dagen niet heeft geschoren prikt, maar je kunt er ook wat aan doen! Wij mogen namens Braun een Series 3 scheerapparaat weggeven. Als je die aan hem geeft met de feestdagen, weet je zeker dat hij er altijd gladgeschoren bijloopt.
 
 
Kam-achtige structuur
De Braun Series 3 is niet zoals het scheerapparaat dat je lover nu heeft. Dit apparaat is namelijk sneller dan ooit tevoren, dankzij de nieuw ontworpen scheerkop met triple-action MicroAdaption Technology. Wát voor technologie? We horen het je denken, maar het komt erop neer dat er dankzij een kam-achtige structuur voor wordt gezorgd dat alle baardhaartjes feilloos naar de twee snijsystemen worden geleid. Zo slaat je lief dus geen enkel haartje meer over en kan hij met de feestdagen veilig iedereen drie kussen geven. Zonder prikgevaar!
 
Het motto van de Braun Series 3 is 'Same job, faster'. Dat klinkt spannend en veelbelovend, alleen daarom zouden wij hem al kopen voor onze kerels. Maar dat motto komt natuurlijk niet uit de lucht vallen, het past precies bij de prestaties van de Braun Series 3. Dankzij de nieuwe MicroComb Technology zijn er namelijk minder scheerbewegingen nodig om het optimale resultaat (een babyzachte huid) te behalen. Zo bespaart je lover 's ochtends heel wat tijd en kun jij dus langer in de badkamer vertoeven. Een win-winsituatie als je het ons vraagt!
 
 
Douche
Het fijne aan de Braun Series 3 is dat vriendlief hem ook gewoon onder de douche kan gebruiken. Dus is hij aan de late kant omdat jij hem wat langer in bed hebt gehouden (we weten hoe dat gaat rond de feestdagen), dan kan hij zich gewoon onder de douche klaarmaken. Scheelt tijd en ruimte. En het is voor jou ook tien keer zo fijn, want je hebt echt geen zin in al die haren in de wasbak. Onder de douche spoelen ze meteen weg, dat is wel zo handig!
 
WIN
Kan jouw lover wel zo'n supersonisch scheerapparaat gebruiken? Doe dan mee met de winactie en maak kans op een Braun Series 3! Het enige dat je hoeft te doen is ons volgen op Instagram, liken op Facebook en klikken op de meedoen-button hieronder. (Let op: de meedoen-button is alleen zichtbaar als je bent ingelogd op de desktopversie van de site)