WIN: iPad Black of iMac

Winacties door Redactie Ze.nl
Wauw, is dit één van de tofste winacties die we ooit hebben gedaan? Wij denken van wel, want we mogen gewoon een iPad 2 16GB Black én een iMac 20" weggeven. Ideaal voor thuis of op je werk. Wil je winnen? Lees dan snel verder!
 
Is jouw oude, vertrouwde tablet net gaan hemelen of is je computer zo traag geworden dat je er niet meer goed op kunt werken? We weten hoe vervelend het is als je elektronica ermee ophoudt, zeker omdat we er vandaag de dag zo op vertrouwen. Omdat de feestdagen eraan komen en we jullie zoveel mogelijk willen verwennen, mogen we namens LEAPP een iPad 2 én een iMac weggeven!
 
 
iPad 2
De iPad 2 is dun en licht, maar heeft een scherm waar je alles meer dan duidelijk op kan zien. Je kunt er bijna alles mee doen wat je op een computer ook kan. Foto's van de feestdagen van vorig jaar terugkijken omdat je niet twee jaar hetzelfde jurkje aankan? Check. Last-minute online shoppen voor cadeautjes? Check. Opzoeken hoe je aardappelpuree moet maken, omdat je dat gewoon echt even niet meer weet? Dubbel check. 
 
Een iPad 2 is natuurlijk ook ideaal om mee te nemen. Kun je je vermaken als je weer eens op een koud station staat te wachten op een trein die uren later pas komt. De iPad 2 die wij mogen weggeven komt met het 12 maanden Brons Garantie & Service pakket. Dit betekent dat je 12 maanden lang garantie hebt op de hardware van de iPad2. Er zijn wel enkele uitzonderingen, die vind je hier.
 
 
iMac
Als er echt gewerkt moet worden, schakel je natuurlijk van de iPad 2 over naar de iMac. Wij mogen een iMac 20" C2D 2.4 weggeven! Deze is voorzien van de beste specificaties en werkt supersnel. Dat is vooral deze tijd van het jaar heel handig, want iedereen heeft het rond de feestdagen razend druk. De iMac heeft een fijn geluidssysteem (zei iemand kerstliedjes op het hoogste volume?) en loopt nooit vast, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je al je harde werk kwijtraakt.
 
WIN
Zie jij jezelf wel zitten achter een iPad 2 of een iMac? Doe dan mee met de winactie en maak kans op de iPad2 16GB Black of een iMac 20" C2D 2.4! Het enige dat je hoeft te doen is LEAPP en ons te volgen op Instagram, liken op Facebook en klikken op de meedoen-button hieronder. (Let op: de meedoen-button is alleen zichtbaar als je bent ingelogd op de desktopversie van de site)