WIN: 2x2 vrijkaartjes Halloween Fright Nights in Walibi Holland

Winacties door Redactie Ze.nl
 
Jaaaa, de jaarlijkse Halloween Fright Nights in Walibi komen er weer aan! Laat jouw portemonnee het alleen niet toe om dit jaar te gaan? Dan is dit your lucky day. Wij mogen last minute nog wat vrijkaarten weggeven.
 
Bloeddorstige zombies, sadistische dokters, hongerige freaks, ronddwalende geesten en Eddie de Clown zitten je achterna… Ze willen maar één ding: jouw leven! Badend in het zweet word je wakker, het was een nachtmerrie. Of toch niet…?
 

Van 10 t/m 31 oktober, elke vrijdag, zaterdag en zondag van 18:00 uur tot 23:00 uur, worden nachtmerries werkelijkheid tijdens Halloween Fright Nights in Walibi Holland. Het park wordt overgenomen door gevaarlijke freaks, gewapend met kettingzagen en roestige bijlen. Bezoek de Scare Zones, Haunted Houses en horrorshows.
 
Ai…. Durf jij te gaan?
 
Winnen
Denk jij dat je de Halloween Fright Nights ongeschonden door kan komen zonder nachtmerries te krijgen? Oftewel: durf jij het aan om naar Walibi te gaan (en dat rijmt)? Doe dan mee met onze winactie: wij geven 2x2 vrijkaartjes weg! Hoe je kans maakt? Like Ze.nl op Facebook en druk hieronder op de meedoenbutton. Meer kans maken? Deel dan deze winactie door op een van de sharebuttons links van het artikel te klikken. Succes!

De actie loopt tot en met donderdag 9 oktober 2014.