WIN: Bioskaartjes, dvd-pakket en boeken van film Suite Française

Winacties door Ze.nl
 
Onlangs schreven we al over het nieuwe romantische oorlogsdrama Suite Française. Nieuwsgierig geworden naar deze film? Doe mee met onze winactie en win bioskaartjes, het boek en een dvd-pakket!
 
Synopsis
Waar de film over gaat? Het is 1940 en in Frankrijk woedt de Tweede Wereldoorlog. Terwijl Lucile Angellier (Michelle Williams) wacht op nieuws van haar man die krijgsgevangen is genomen, bereikt de oorlog het dorp waar ze met haar strenge schoonmoeder (Kristin Scott Thomas) woont. Niet alleen Parijzenaren trekken het platteland binnen, ook een regiment Duitsers eist onderdak op. Lucile probeert Bruno von Falk (Matthias Schoenaerts), de knappe en verfijnde officier die bij hen in huis trekt, eerst te negeren. Langzaam maar zeker voelt ze zich echter steeds meer tot hem aangetrokken en raakt ze betrokken bij de tragische gevolgen van de oorlog. 
 
 
Suite Française is gebaseerd op de gelijknamige roman van Irène Némirovsky, waarvan het handgeschreven manuscript pas 56 jaar nadat Irène werd afgevoerd naar Auschwitz, werd ontdekt door haar dochters en alsnog werd uitgegeven.
 
Suite Française draait vanaf donderdag 26 maart in de Nederlandse bioscopen.


Winnen
Oorlog, verboden liefde en romantiek: klinkt dit voor jou als de ideale ingrediënten voor een mooie filmavond met je lover of beste vriendin? Doe dan mee met onze winactie. Wij mogen namelijk vijf pakketten met hierin twee bioskaartjes, het boek en een dvd-pakket weggeven! Wat je moet doen om deze mooie prijs te winnen? Like Ze.nl op Facebook en druk hieronder op de meedoenbutton. Meer kans maken? Deel de actie dan op social media via de sharebuttons aan de linkerkant van dit artikel. 

De actie loopt tot en met 7 april 2015. Succes!