Chippendales: Feel the heat!

Vrije tijd door Lisanne

Feel the Heat heet de show van de Amerikaanse strippers. En dat kunnen we wel zeggen... Bij binnenkomst beginnen onze wangen direct te gloeien en de stoom slaat ons om de oren. Kakelende vrouwen lachen opgewonden en kijken vol spanning om hun heen of ze de seksgoden al kunnen ontdekken. Er is niet één man in het publiek te bekennen.

Het licht dempt en uit de boxen galmt een harde beat. Eén voor één paraderen de mannen met hun aangespannen biceps het podium op, gevolgd door een spotlight die hun heerlijke vormen goed zichtbaar maakt. Een gigantisch gejoel stijgt op uit de zaal.

Drie vrouwen worden uit het publiek gehaald. De zaal gaat er vanuit dat de vrouwen verwend worden door de Chippendales, maar het tegendeel wordt al snel bewezen. "I'm looking for a hot and dirty girl!" roept de presentator. De vrouwen moeten juist de mannen verleiden. Eenmaal op het podium verliezen zij totaal hun zelfbeheersing. Na een onbeholpen lapdance van de ene vrouw, moet de ander een condoom over een banaan trekken, wat ze heel professioneel in een flits met haar mond voor elkaar krijgt. Ook het favoriete bedstandje moet worden uitgebeeld: doggystyle.

Alle clichés komen naar voren. Stoere mannen in brandweerkleding, matrozenpakjes, een chirurgenoutfit en een Zorro-kostuum, inclusief mantel. En het ging allemaal uit. Waar het onschuldig begint, komen al snel de Amerikaansgezinde boxertjes tevoorschijn. De gespierde billen blijven nog even bedekt, voordat ze worden blootgesteld aan het publiek dat met rode oortjes zit toe te kijken. De hebzucht wordt steeds groter.

"You women like bad guys!" Er verschijnen twee gevaarlijke cipiers op het podium met grote zaklampen op zoek naar boeven. De strippers vluchten in zwart-wit gestreepte outfits de zaal in en zoeken hun heil bij de vrouwen. De dames grijpen meteen hun kans en proberen snel de glimmende torso's te betasten. Stiekem een kneepje in hun perfecte kontje voordat de Chippendales het podium weer op sprinten. De bedscène wacht hen op.

Een zenuwachtig meisje wordt het podium opgetrokken voor een romantische schuifelsessie. Maar de Chippendale wil meer en vlijt haar op het bed. Nog even kijkt het meisje onzeker naar haar vriendinnen en laat zich dan achterover op het bed vallen. De stripper laat zijn strakke broek langzaam op zijn knieën zakken en kijkt nog even geil achterom naar de kwijlende vrouwenmassa, voordat de gordijnen dichtgaan. Wij vragen ons ernstig af wat er nu met het meisje gebeurt.

Blacklightstrings, harde tepels en synchroonstrippen. Maar toch krijgen we geen glimp te zien van hun edele delen. Gelukkig is er voor de goede vangers onder ons een souvenir te scoren. De kapot getrokken hemdjes worden de zaal in gegooid en wij horen bij één van de gelukkigen. Enthousiast springend met ons naar zweet ruikende aandenken worden we enkele minuten later compleet overrompeld.
Met open monden kijken we toe hoe vier vrouwen op een vliegend hemdje afduiken. Twee daarvan werpen zich achterover over de stoelen, krabbelen krijsend van geluk overeind en omhelzen elkaar. Ze hebben een hemdje gevangen.

Aan het eind van de show verlaten we de zaal met zweetdruppels op ons voorhoofd. En wij zijn niet de enige. "Als ik het podium op had gemoeten, was ik bovenop die jongens gaan liggen," zegt een 36-jarige vrouw. De Chippendales hebben weer hun best gedaan.

De Chippendales geven nog flink wat shows voor ze ons land weer verlaten. Klik HIER voor alle data en locaties!
 
Tekst: (c) Ze.nl / Lisanne van Sadelhoff & Marike Wouters