Hans Klok stript met Chippendales

Celebs door Ze.nl
De illusionist werd door de manager van de erotische dansers gevraagd om een aantal weken te touren door Duitsland en Nederland. Zelf was hij razend enthousiast. “Ik zeg natuurlijk geen nee als ik de kans krijg om omringd te worden met knappen mannen die zich uitkleden! Hartstikke leuk om eens deel uit te maken van de nude entertainment industrie”, vertelt Hans in het AD. “In mijn shows laat ik allemaal vrouwen halfnaakt rondhuppelen, nu ga ik zelf bijna bloot de planken op.”

Hans gaat in oktober mee met een aantal shows, waarbij hij als een soort sidekick zal optreden. “Natuurlijk doe ik een magische act, maar strippen hoort er ook bij. Ik heb ergens nog wel kleding liggen met klittenband, die makkelijk uit kan. Mijn vriend James helpt me met het oefenen van de danspasjes.”

Het bloot gaan was voor Hans wel een kleine drempel. “Mijn voorwaarde voor de BNN-uitdaging was wel dat het optreden zou plaatsvinden in Las Vegas. En dat ik er een act bij mocht doen”, vertelt de illusionist. “Dat ik nu weer de planken op ga, betekent natuurlijk wel dat ik topfit moet zijn. Die mannen zó getraind, zonder trainen en oefenen steek ik schril bij hen af. Straks dus maar weer, net als voor de BNN-aflevering, mijn personal trainer bellen.”