WIN: Lady VIP-pakket @ Escape

Winacties door Redactie Ze.nl

Februari, maand van Valentijn en de liefde. Bij Escape is er altijd veel liefde, liefde voor muziek! En dat al 25 jaar, een uniek gegeven in de Nederlandse uitgaanswereld. Want waar discotheken en clubs komen en gaan verwelkomt Escape al 25 jaar wekelijks duizenden bezoekers op populaire concepten als Reveal en Framebusters.

Naast muziek houdt Escape ook van vrouwen en daarom zijn er vanaf februari lady tickets te koop: twee dames kunnen op één ticket naar binnen bij Framebusters! En onder de vrouwelijke volgers op Twitter worden wekelijks drie gastenlijstplekken voor Framebusters verloot, inclusief toegang op het VIP-deck!

Ze.nl mag een Lady VIP-pakket weggeven. Dat houdt in: 4 x gratis entree (voor dames) voor Framebusters (elke zaterdag), een VIP-tafel, een fles prosecco en 4 x de Framebusters-cd. Om kans te maken op het VIP-pakket moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 22 februari. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.