WIN: Dunya & Desie op DVD!

Winacties door Redactie Ze.nl

Waar gaat de film over?
Dunya en Desie is een hartverwarmende en komische roadmovie over de hartsvriendinnen Dunya (Maryam Hassouni) en Desie (Eva van de Wijdeven) gebaseerd op de succesvolle tv-serie Dunya en Desie. Op haar 18e krijgt Dunya tot haar grote schrik te horen dat ze uitgehuwelijkt wordt aan een Marokkaanse neef. Tegelijkertijd raakt Desie zwanger van haar rijschoolleraar. Ze weet niet of ze het kindje moet houden en besluit samen met Dunya op zoek te gaan naar haar biologische vader. Wanneer deze in Marokko blijkt te wonen, lijkt dit een uitweg voor hen allebei. In Marokko komen ze in komische, romantische en confronterende situaties terecht die hen uiteindelijk dwingen om keuzes in hun leven te maken.

Ze.nl had eerder al een uitgebreid interview met Dunya (Maryam Hassouni)  en Desie (Eva van de Wijdeven), twee ontzettend leuke meiden!

Ze.nl mag 3x de dvd Dunya & Desie weggeven! Wat moet je daarvoor doen?
Alleen actieve Ze.nl-leden, minimaal twee foto's geüpload en minimaal drie vriendinnen, maken kans op een dvd. (Uiteraard kan je nog snel een foto uploaden en/of vriendinnen uitnodigen als je nog niet aan de voorwaarden voldoet.)

Geef antwoord op de volgende vraag: In welke nieuwe serie is Desie (Eva van de Wijdeven) vanaf 7 september te zien?
 
Mail je antwoord voor 18 september naar redactie@ze.nl met daarin ook je loginnaam op Ze.nl en je adresgegevens. Winnaars krijgen persoonlijk bericht per e-mail.

Dunya & Desie is vanaf 10 september te koop op dvd, maar nu alvast te reserveren op Bol.com!