Zomerse seks

Intiem door Redactie Ze.nl

Onderzoek toont aan dat we tijdens de zomermaanden meer seksen. We, zowel mannen als vrouwen, voelen ons tijdens deze periode veel aantrekkelijker. Door het warme weer staan we allemaal meer open voor avontuurtjes. Ook speelt natuurlijk mee dat we ons door het zonlicht energieker voelen en makkelijker nieuwe contacten met andere mensen aangaan.

Hoewel het niet de intentie is tijdens de vakantie, heeft 25% tot 50 % van de vakantiegangers op hun bestemming seks met een nieuwe partner. Een leuk vooruitzicht als je single bent en op het punt staat in het vliegtuig te stappen. Helaas houden we ons op vakantie ook minder aan onze principes. Tijdens de mooie zonsondergang op het strand met die leuke, maar o zo foute barman zijn we ineens veel eerder bereid om onveilig te vrijen. Meer dan 50% gebruikt op vakantie geen condoom met een nieuwe partner. Vooral wij vrouwen vinden het op zo'n moment moeilijk om erop aan te dringen.

Eenmaal thuis realiseren we ons dat die knapperd wel erg macho was en vast iedere week een andere mooie vakantiegangster als prooi had. Ook dat vinden we op vakantie blijkbaar minder erg.