Handige drinkfles: Camelbak Bottle

Cadeaus & hebbedingetjes door Marieke_B

De gewone flesjes zijn ook niet handig in de trein of auto. Je zit altijd opgescheept met het dopje dat vaak kwijtraakt en als je flesje bijna leeg is, moet je je hoofd helemaal naar achteren gooien om het onderste uit de kan (fles?) te halen. Gevaarlijk! Zeker als je in de auto zit.

Camelbak Bottle is de nieuwste innovatie op drinkflesgebied. De fles is van speciaal ontworpen plastic gemaakt dat de smaak van het water (of een ander niet-koolzuurhoudend drankje) niet beïnvloedt. Het gebruik is heel veilig: er zit een speciaal drinkmechanisme in verwerkt waardoor je je hoofd niet in je nek hoeft te leggen om een slokje water te drinken. Het lijkt op een groot, stevig rietje! In de drinktuit moet je lichtjes bijten voor een opening. Als je dit niet doet kun je zuigen wat je wilt, maar zonder succes! Hierdoor kun je de fles echter wel zonder zorgen in je tas gooien, want hij lekt dus niet. Verder zit er een handig klein handvat aan en kan de fles gewoon in de vaatwasser.

Ook niet onbelangrijk: de Camelbak Bottle is te koop in diverse frisse doorzichtige kleuren en in twee formaten, voor de grote en kleine dorst. Hier kun je dus mee gezien worden! Ook leuk als je aan een teamsport doet: koop allemaal een Camelbak in je eigen kleur, dat staat een stuk leuker dan de standaard (gesponsorde?) blauwe bidons...

Kijk snel op www.racompany.eu voor verkoopadressen! De grote Camelbak (750 ml) kost 17,95 en de kleine (500 ml) 14,95.

Ludieke actie
Ook professionele wielrenners zweren bij de Camelbak Bottle. Daarom gooit een door Camelbak gesponsord fietsteam tijdens de Tour de France gemiddeld tweeduizend Bottles weg ter promotie. Supporters die zo'n bidon bemachtigen, mogen hem uiteraard houden - nog leuker is dat je dan ook kans maakt op hele mooie prijzen! Als je op de onderkant van jouw bottle een speciale sticker vindt, ben je een winnaar! Natuurlijk gaat het hier om sportieve prijzen, denk aan fietsen, kleding en fietszadels. De actie begon al tijdens de Giro d'Italia en zal in september in de Vuelta A Espana herhaald worden.