WIN: Zilveren Bangle-sieraden!

Winacties door Redactie Ze.nl

Bangle graveert zijn sieraden niet zomaar met oubollige sierletters, maar maakt gebruik van speciaal authentiek ingehamerde letters die het geheel een vintage look geven, surf style zeg maar! De producten zijn gemaakt van 100% zilver met een platina coating en worden met de hand vervaardigd in het Bangle-atelier. Iedere 'Bangle' is uniek en te herkennen aan het Bangle-logo in het sieraad. Er bestaan armbanden, hangers en ringen!

Een Bangle is totaal anders dan de armband, ring of hanger die je gewend bent bij de sieradenzaak om de hoek. De kracht van Bangle is de eenvoud, die het met de speciale look van de letters heel hip en stijlvol maakt. Het is ook leuk om meerdere Bangles te dragen. Je kunt je eigen teksten gebruiken of die van bekende personen, dichters en schrijvers. Op deze manier geef je uiting aan je gevoel, je mening of dat waarvoor je staat.

Een Bangle is altijd 100% uniek omdat jij dat ook bent!

Speciaal voor Ze-lezeressen geeft Bangle een korting weg van 10%! Als je een online bestelling doet op www.bangle.nl, kun je in het opmerkingenveld van het bestelformulier de volgende code invullen: ZeBangle. Bangle zal dan zelf de prijs aanpassen! Deze korting is geldig tot en met 31 augustus, dus neem snel een kijkje op de site!
 
Ze.nl mag bovendien twee armbanden, twee hangers en twee ringen van Bangle.nl weggeven! Wat moet je daarvoor doen?
Alleen actieve Ze.nl-leden, minimaal twee foto's geupload en minimaal drie vriendinnen, maken kans op een sieraad van Bangle. (Uiteraard kan je nog snel een foto uploaden en/of vriendinnen uitnodigen als je nog niet aan de voorwaarden voldoet.)

Geef antwoord op de volgende vraag: In welke stad staat het Bangle-atelier?
 
Mail je antwoord voor 23 juli naar redactie@ze.nl met daarin ook je loginnaam op Ze.nl en je adresgegevens. Winnaars krijgen persoonlijk bericht per e-mail.