WIN: Yummy mummy! omnibus

Winacties door Redactie Ze.nl
Wat is er nou leuker dan met een chicklit op de bank met een grote kop thee? Nou? Met twee chicklits op de bank! Yummy Mummy! is een 2 in 1-boek van schrijfsters Jill Kargman en Polly Williams. Ze.nl geeft 10 exemplaren weg.
 
Het verhaal
Jill Kargman - Momzilla?s: Hannah verhuist naar New York en moet steeds bewijzen dat ze de perfecte moeder is. En dat is niet eenvoudig tussen de momzilla?s van Manhattan...
 
Polly Williams - De lotgevallen van een mooie mama: Amy herkent zichzelf niet meer terug na de geboorte van haar baby. Maar dan ontmoet ze Alice, die de glamour terugbrengt in Amy?s leven.
 
Over de schrijfster(s)
Jill Kargman groeide op in de rijkste buurt van New York: de Upper East Side. Ze woont er nu met haar man en dochters. Ze kan als geen ander het leven van de ultrarijke en ultra-ambitieuze bevolking van dit kleine wereldje op de hak nemen. Haar beschrijving van de superrijke moeders is hilarisch en volkomen geloofwaardig: momzilla's bestaan echt!
 
Polly Williams is journalist. Ze schrijft onder andere voor InStyle, Marie Claire, The Sunday Times en The Independent. Ze woont met haar man en zoontje in Londen.
 

Links: Jill Kargman, rechts: Polly Willams
 
Winnen
Heb jij je hele boekenkast alweer verslonden? Ze.nl mag 10 exemplaren van de Yummy mummy!-omnibus van Jill Kargman en Polly Williams weggeven! Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op FacebookMeer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.
 
Klik vervolgens hieronder op de meedoenbutton! Simpel toch? De actie loopt tot en met 12 februari 2013.