WIN: Weekend Jorplace Beach Hostel

Winacties door Redactie Ze.nl

De komende weken zullen de afrondende werkzaamheden plaatsvinden, maar loop gerust binnen. De officiële opening was 1 juli en de gastvrijheid is al volop aanwezig!

Back to Basic
Jordy Koningh is initiatiefnemer van Jorplace Beach Hostel, het enige hostel in Scheveningen en Den Haag. Tussen alle reeds bestaande dure hotels is Jorplace een ware verademing: back-to-basic is hun motto! Alle basisfasciliteiten zijn aanwezig, zoals een loungebar, internet, opslag en keuken.

Gelegen in de Keizerstraat in Scheveningen kun je wel spreken van een toplocatie! Het strand, de haven, de boulevard en het openbaar vervoer zijn allemaal op loopafstand. Er zijn 88 bedden beschikbaar die zeker voor een hostel behoorlijk luxe zijn. Dus ook voor grotere groepen is Jorplace the place to be. Al vanaf 25 euro per nacht kun je verblijven bij Jorplace, inclusief linnengoed én ontbijt!

Naast een goede slaapplaats houdt Jorplace je ook graag wakker. Zij beschikken over een ruime tuin en bij minder goed weer is er genoeg gelegenheid in de loungebar. Daarnaast heeft Jorplace veel contact met locale evenementen-organisaties, dus zij sturen je altijd goed op weg.

Surf and Stay
Jorplace Beach Hostel ligt uiteraard op loopafstand van het strand en dus ook van Surfschool Sublime. De naam zegt het al: Sublime Surfschool biedt volledig verzorgde surflessen, tevens in combinatie met een overnachting in Jorplace Beach Hostel!

De volledig verzorgde dag surfen is speciaal voor de 'surfer-to-be' die in de watten gelegd wil worden. Het programma begint 's ochtends met een heerlijk ontbijt op het strand waarna de eerste surfles kan beginnen. Vervolgens is er 's middags nog een lekkere versnapering en zal de tweede les van start gaat. Mocht je hierna nog energie over hebben kun je naar hartelust zelf gebruik maken van het materiaal om uiteindelijk de dag af te sluiten met een fantastisch diner in de avondzon!

Kosten voor deze dag zijn 110 euro p.p. inclusief gebruik van een surfboard en wetsuit.

Wil je liever niet dezelfde dag naar huis? Maak dan gebruik van één van de arrangementen Surf and Stay die zij met Jorplace aanbieden en neem een kijkje op www.surfles.nl.

Ontmoet mensen van over de hele wereld, leef je uit tijdens alle mogelijkheden die Scheveningen te bieden heeft en neem gauw een kijkje op www.jorplace.nl.

Ga je deze zomer niet op vakantie, althans niet naar het buitenland? Niet getreurd, want Jorplace Beach Hostel Scheveningen geeft in samenwerking met Sublime Surfschool nu een Surf and Stay-weekendarrangement t.w.v. 120 euro weg!

Wat moet je hiervoor doen?

Alleen actieve Ze.nl-leden, minimaal twee foto's geupload en minimaal drie vriendinnen, maken kans op een weekendarrangement inclusief surflessen. (Uiteraard kan je nog snel een foto uploaden en/of vriendinnen uitnodigen als je nog niet aan de voorwaarden voldoet.)

Geef antwoord op de volgende vraag: Waarom zou jij een Arrangement Surf and Stay moeten winnen?! Degene met de meest originele reden wordt door Jorplace gekozen en mag één persoon meenemen.

Mail je antwoord voor 24 juli naar redactie@ze.nl met daarin ook je loginnaam op Ze.nl en je adresgegevens. Winnaars krijgen persoonlijk bericht per e-mail.