WIN: Step Up 2 op DVD!

Winacties door Redactie Ze.nl

Streetdancer Andie brengt zich met haar dansgroep The 410 voor de zoveelste keer in de problemen. Haar pleegmoeder is het zat, maar laat zich toch overhalen Andie nog een allerlaatste kans te geven. Andie doet auditie bij de prestigieuze Maryland School of the Arts en wordt tot haar grote verbazing aangenomen. Het zal wel wennen worden voor haar om zich aan het strakke regime van de school te onderwerpen. Op de dansschool ontmoet ze de knappe, populaire Chase. Daarnaast kunnen de leden van haar oude dansgroep moeilijk leven met Andies resolute omslag. Het is dus nog maar de vraag of Andie haar hoofd boven water zal kunnen houden.

Step Up 2 - The Streets is vanaf 9 juli te koop op dvd.

Ze.nl mag 3x de dvd van Step Up 2 weggeven! Wat moet je daarvoor doen?
Alleen actieve Ze.nl-leden, minimaal twee foto's geupload en minimaal drie vriendinnen, maken kans op een dvd. (Uiteraard kan je nog snel een foto uploaden en/of vriendinnen uitnodigen als je nog niet aan de voorwaarden voldoet.)

Geef antwoord op de volgende vraag: Hoe heet de actrice die in Step Up 2 de hoofdrol Andie vertolkt?
 
Mail je antwoord voor 17 juli naar redactie@ze.nl met daarin ook je loginnaam op Ze.nl en je adresgegevens. Winnaars krijgen persoonlijk bericht per e-mail.