WIN: Nintendo DS Restaurant Tycoon

Winacties door Redactie Ze.nl

Houd jij van eten en droom je van het runnen van je eigen restaurant? Met het spel Restaurant Tycoon voor de Nintendo DS kan het allemaal: je kunt zelf je eigen imperium starten. Maar je moet het wel opnemen tegen de concurrende restauranthouders. Maak indruk met jouw restaurantkaart en wees je tegenstanders te slim af!

Je begint letterlijk aan de onderste tree van de voedselketen: met een beperkt budget kun je een leegstaand pand in de stad aanschaffen. Vanaf dat ogenblik is het aan jou om er een groot succes van te maken! Alle beslissingen komen op jouw bord terecht. Welk personeel neem ik aan? Wat zet ik op mijn menu? Welke keuken ga ik kiezen? Maar niet alleen het eten is bepalend, ook jouw keuze voor het personeel is bepalend voor de uitstraling van de zaak.

Denk jij je staande te houden in de snelle, culinaire wereld? Restaurant Tycoon is vanaf 23 september verkrijgbaar.

Ze.nl mag een aantal exemplaren van Restaurant Tycoon weggeven. Om kans te maken op het spel moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 3 oktober. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.