WIN: Mamma Mia! The Movie-pakket!

Winacties door Redactie Ze.nl

Donna, een onafhankelijke, single moeder heeft een hotelletje op een idyllisch Grieks eiland. Ze staat op het punt om Sophie, de pittige dochter die ze alleen heeft grootgebracht, los te laten. Voor Sophies huwelijk heeft donna haar twee oude hartsvrienden uitgenodigd: de praktische en no-nonsense Rosie en de rijke, meermalen gescheiden Tanya van haar vroegere backing-band Donna and the Dynamos. Maar Sophie heeft in het geheim zelf drie gasten uitgenodigd.

In het dagboek van haar moeder heeft ze ontdekt dat ze drie mogelijke vaders heeft. Ze is op zoek gegaan naar de identiteit van haar vader die haar naar het altaar moet begeleiden en ze haalt drie mannen uit Donna's verleden naar het mediterrane paradijs waar ze twintig jaar daarvoor waren geweest. In de 24 chaotische, magische uren bloeit er nieuwe liefde op en vatten oude romances opnieuw vlam op dit weelderige eiland vol mogelijkheden.

Mamma Mia! The Movie is vanaf 15 juli te zien in de Nederlandse bioscopen.

Wat kun je winnen?
Wij geven drie mooie Mamma Mia!-pakketten weg met daarin de volgende prijzen:
2 vrijkaartjes voor de film
1x cowboyhoed
1x badslippers

Hoe win je het pakket?
Alleen actieve Ze.nl-leden, minimaal twee foto's geupload en minimaal drie vriendinnen, maken kans op de originele prijzenpakketten. (Uiteraard kan je nog snel een foto uploaden en/of vriendinnen uitnodigen als je nog niet aan de voorwaarden voldoet.)

Geef antwoord op de volgende vraag: Noem een andere film waar Colin Firth een grote rol in had.

Mail jouw antwoord voor 17 juli naar redactie@ze.nl met daarin ook je loginnaam op Ze.nl. Winnaars krijgen persoonlijk bericht per e-mail.