WIN: Narnia Prince Caspian-pakket!

Winacties door Redactie Ze.nl

In het uitermate succesvolle eerste deel van The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe, beleefden de kinderen Pevensie hun eerste avontuur in de magische wereld van Narnia. In Prince Caspian, de tweede film in de serie adaptaties van de geliefde boeken van C.S. Lewis, keren de koningen en koninginnen terug naar het verre wonderlijke koninkrijk Narnia. Ze ontdekken dat er tijdens hun afwezigheid al 1300 jaren zijn verstreken in het bijzondere land. De Gouden Eeuw van Narnia is voorbij, Narnia is veroverd door de Telmarines en is nu bezet door de gemene Koning Miraz die het land regeert zonder genade.

De vier kinderen zullen snel een indrukwekkend iemand ontmoeten waar ze nog niet eerder kennis mee hebben gemaakt: Narnia's gerechtvaardige erfgenaam op de troon, de jonge Prins Caspian. De prins wordt gedwongen zich te verschuilen voor zijn oom Miraz, die hem wil vermoorden. Zijn oom heeft liever dat zijn eigen zoon op de troon komt te zitten. Gelukkig krijgt hij de hulp van de vriendelijke dwerg Reepicheep (een schattig pratend muisje), de das Trufflehunter en de donkere dwerg Nikabrik. De Narnianen worden geleid door de krachtige ridders Peter en Caspian en begeven zich in een opmerkelijke reis om leeuw Aslan te vinden en Narnia te redden uit de klauwen van Miraz. Ook zullen ze de magie en glorie moeten proberen te herstellen van het koninkrijk Narnia.

Chronicles of Narnia: Prince Caspian is vanaf woensdag 2 juli in de bioscopen te zien.

Wat kun je winnen?
Wij geven vier mooie Prince Caspian-pakketten weg met daarin de volgende prijzen:
2 vrijkaartjes voor de film
1x Antique Journal
1x Boek
1x Tas

Hoe win je het pakket?
Alleen actieve Ze.nl-leden, minimaal 2 foto's geupload en minimaal 3 vriendinnen, maken kans op de originele prijzenpakketten. (Uiteraard kan je nog snel een foto uploaden en/of vriendinnen uitnodigen als je nog niet aan de voorwaarden voldoet.)

Geef antwoord op de volgende vraag: Hoe heet de acteur die in deze tweede Narnia-film de rol van Prince Caspian op zich neemt?

Mail jouw antwoord voor 6 juli naar redactie@ze.nl met daarin ook je loginnaam op Ze.nl. Winnaars krijgen persoonlijk bericht per e-mail.