WIN: Spa Asia-pakket

Winacties door Redactie Ze.nl

De merken
Op Spa Asia vind je heerlijke producten van de merken Sensatia en Ahkassa. Sensatia Botanicals is opgericht in een klein dorpje op het eiland Bali. De producten zijn 100% natuurlijk: alle grondstoffen van Sensatia zijn vers, gezond en goed voor je. Het verhaal achter het merk Akhassa is begonnen bij de Thais/Amerikaanse zussen Lisa en Roslyn Gillespie. Zij droomden ervan om een schoonheidslijn te creëren die de essenties van Aziatische tradities zou belichamen. Akhassa producten zijn samengesteld uit ingrediënten welke 100% natuurlijk zijn en bekend staan om hun positieve werking op uw huid. De essentiële oliën en extracten die Akhassa gebruikt, worden gedestilleerd uit planten, bloemen en kruiden uit Azië.

Akhassa Nurture reisset
Eén van de drie lijnen van Akhassa is de Nurture-collectie: met producten voor je hele lichaam. De luxe Akhassa Nurture reisset bevat een ylang ylang bodylotion, jasmijn douchecrème, jasmijn bodyscrub (allemaal 75 ml. ) en ylang ylang badzout (110 gr.).

Belevenis
Ik heb mezelf dit weekend met de Akhassa Nurture reisset in mijn badkamer opgesloten om alles eens uitgebreid te testen (we willen natuurlijk wel weten wat we onze lezeressen weggeven!). De ingrediënten (o.a. ylang ylang, geranium, bergamot,  lavendel en jasmijn) vullen mijn badkamer met een heerlijke, exotische geur. Ik waan mezelf in een warm Aziatisch land! En naast de geur, voelen de producten erg vol en voedend aan op mijn huid. Nadat ik mezelf uitgebreid gescrubd, gewassen en ingesmeerd heb is mijn lichaam super zacht. Wat een fijne producten! En dat ze allemaal 100% natuurlijk zijn, is uiteraard een groot pluspunt.

Ze.nl mag een Akhassa Nurture reisset weggeven. Om kans te maken op de set moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 26 december. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.