WIN: Snuf de Hond-pakket!

Winacties door Redactie Ze.nl

Friesland 1945 - Tom woont bij zijn oom en tante aan de rand van het dorp op de boerderij 'Vredehoeve'. Hij kan maar moeilijk aarden op het platteland en zit vol woede omdat zijn ouders bij de Duitse bombardementen van Rotterdam zijn omgekomen. Hij wil maar één ding; vechten en wraak nemen. Om een maatje te hebben heeft Tom een hond gekregen. Een prachtige lieve herdershond. Hij noemt hem Snuf. Mirjam, zijn Joodse vriendinnetje, die op dezelfde boerderij ondergedoken zit, probeert Tom te ontdooien. Samen met Snuf beleven ze de spannendste avonturen en helpen ze de Canadezen om hun dorp te bevrijden.

Snuf de Hond in Oorlogstijd is misschien wel de eerste Nederlandse film die de Tweede Wereldoorlog voor kinderen invoelbaar maakt. Een film die avontuurlijk is, maar ook toont hoe verwarrend en verdrietig oorlog is. De meest opvallende hoofdrol is voor een Duitse herdershond. Maar liefst drie honden -Dux, Oscar en Jordi- brengen samen Snuf tot leven. En alle drie ontpopten zich bij het maken van de film tot echte filmsterren. Want ze waren lief en super slim, konden springen, sluipen, broodjes jatten, speuren... en ze konden vooral heel goed luisteren.

Snuf de Hond in Oorlogstijd is vanaf donderdag 26 juni in de bioscopen te zien.

Wat kun je winnen?
Wij geven drie mooie Snuf de Hond-pakketten weg met daarin de volgende prijzen:
2 vrijkaartjes voor de film
het boek
toegang tot Liberty Park voor 4 personen (hier vindt t/m eind aug. de tentoonstelling 'Braaf! Honden in oorlogstijd' plaats)
pak hondenvoer van Eukanuba (3 kg.)

Hoe win je het pakket?
Alleen actieve Ze.nl-leden, minimaal 2 foto's geupload en minimaal 3 vriendinnen, maken kans op de originele prijzenpakketten. (Uiteraard kan je nog snel een foto uploaden en/of vriendinnen uitnodigen als je nog niet aan de voorwaarden voldoet.)

Geef antwoord op de volgende vraag: Welke bekende acteur uit o.a. GTST en Voetbalvrouwen maakt in Snuf de Hond zijn filmdebuut? Vermeld in je e-mail ook wat voor soort hond je hebt, zodat het hondenvoer daarop afgestemd kan worden.

Mail jouw antwoord voor 3 juli naar redactie@ze.nl met daarin ook je loginnaam op Ze.nl. Winnaars krijgen persoonlijk bericht per e-mail.