WIN: CD The Dresden Dolls

Winacties door Redactie Ze.nl

De oorsprong van de band ligt in Boston. In het jaar 2000 kwamen zangeres en pianiste Amanda Palmer en drummer Brian Viglione bij elkaar. In Nederland leerden we het excentrieke paar in 2004 kennen. Bij Barend en Van Dorp traden Amanda en Brian op met hun single Coin Operated Boy. Twee jaar geleden was de band te bewonderen op Pinkpop.

De band heeft tot nu toe vier albums uitgebracht: A is for accident (2003), The Dresden Dolls (2004), Yes, Virginia (2006) en No, Virginia (2008). De nieuwe cd bevat nummers van een oude demo, een Psychedelic Furs-cover Pretty in Pink, vier oude en vijf nieuwe nummers. No, Virginia klinkt donkerder dan de vorige cd's, maar is wel net zo theatraal en punk als we van The Dresden Dolls gewend zijn.

The Dresden Dolls
No, Virginia
11 tracks
Adviesprijs 21,99 euro.

Lees hier de recensie die Ze.nl al voor je schreef!

Ze.nl mag vijf cd's van The Dresden Dolls weggeven! Wat moet je ervoor doen?
Alleen actieve Ze.nl-leden, minimaal 2 foto's geupload en minimaal 3 vriendinnen, maken kans op een cd. (Uiteraard kan je nog snel een foto uploaden en/of vriendinnen uitnodigen als je nog niet aan de voorwaarden voldoet.)

Geef antwoord op de volgende vraag: Wat is het eerste nummer van het album No, Virginia?

Mail je antwoord voor 27 juni naar redactie@ze.nl met daarin ook je loginnaam op ze.nl en je adresgegevens. Winnaars krijgen persoonlijk bericht per e-mail.