WIN: 5x gave wanddecoratie ter waarde van ? 50 per stuk!

Winacties door Redactie Ze.nl

Iets aan je interieur veranderen zonder dat het je bakken met geld kost? Het kan met mooie muurdecoratie. Mocht je geen idee hebben wat je aan je wandje kunt hangen: Posters.nl heeft zat gave schilderijen, posters en behangetjes!
 
Je weet niet wat het is, maar je huis voelt niet zo lekker meer. Het is… Ja, misschien is het tijd voor wat nieuws. Hoe maak je het thuis alleen weer naar je zin zónder dat je meteen je salaris kwijt bent? Simpel: hang iets moois aan de muur! 
 

 
Verschillende wanddecoratie
Bij ‘iets moois aan de muur’ denk je misschien al snel aan standaardposters van de plaatselijke boekwinkel. Nu zie je dat soort wanddecoratie ook veel, maar het kan ook anders! Posters.nl heeft bijvoorbeeld een heel breed assortiment posters, fotobehang, kunst, muurstickers en canvasproducten. Geel of groen, een stilleven of een print met 3D-effect, klassiek of modern, zen of lekker kleurrijk: wat je ook zoekt, je vindt het in deze webshop. Enneh, wil je helemaal van je muur een eyecatcher maken? Dan kun je ook gaan voor een wandplaat of vlag.
 
 
Winnen!
Ben je toe aan iets nieuws voor aan de muur? Dan hebben we fijn nieuws voor je! Ze.nl mag namelijk 5 x een Posters.nl-kortingscode weggeven ter waarde van € 50,00! Kun je jouw huisje weer mooi behangen met een wanddecoratie naar keuze. Hebben? Het enige wat je hoeft te doen, is Ze.nl liken op Facebook en hieronder op de meedoenbutton drukken. De actie loopt tot en met 23 april 2015.

Succes!