WIN: een asperge diner voor twee bij Hostellerie de Hamert

Als er iets is waar je ons ’s nachts voor wakker mag maken dan zijn het asperges wel! De smaak, de textuur, de vorm, de kleur… smullen! Het witte goud is niet alleen lekker, maar ook nog heel gezond. Het zit bomvol vitamines, vezels en antioxidanten. Win-winsituatie! Helaas is het seizoen al weer bijna afgelopen, dus kunnen we nog maar heel even genieten van deze lekkernij. Eet jij ook graag asperges? Dan moét je gewoon even een bezoekje brengen aan Dé Aspergewinkel. 

Dé Aspergewinkel

Tijdens het aspergeseizoen 2017 is de Dé Aspergewinkel tijdelijk neergestreken in het centrum van Den Bosch om iedereen kennis te laten maken met de wereld van het witte goud. Tot en met 24 juni kun je bij de winkel terecht voor dagverse asperges, kookgerei, receptenboeken, verse maaltijdpakketten, workshops en kookdemonstraties. Vers gekochte asperges kun je meteen laten schillen in de schilmachine en het winkelpersoneel staat klaar om al jouw vragen over asperges te beantwoorden. Van bewaartips tot leuke feitjes en weetjes over asperges. Ook zijn er regelmatig proeverijen waarbij je kunt proeven van specialiteiten zoals asperge ijs, asperge vlaaitjes en asperge wijn. Dat klinkt toch fantastisch?

Win een aspergediner

Ben je net zo fan van asperges als wij? Dan hebben we goed nieuws voor je: in samenwerking met de aspergewinkel mogen we een overheerlijk 3-gangen aspergemenu weggeven t.w.v 65 euro p.p. (inclusief 2 glazen wijn en koffie/thee) bij Hostellerie de Hamert in Wellerlooi. De chef kok gaat een 3-gangen aspergediner klaarmaken waarbij je asperges in verschillende bereidingen kunt gaan proeven. Deze prijs is voor twee personen, dus je mag ook iemand meenemen.

Vul het formulier hieronder in om mee te doen. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.