WIN: Bugles Workshop met Koffietijd?s Caspar

Winacties door Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Ook zo dol op zoutjes? Dan ben jij vast dol op Smiths Bugles, mét vulling. Om zelf lekkere vullingen voor in je Bugles te maken, kun je nu bij Ze.nl een exclusieve workshop winnen bij Caspar Bürgi, de kok van Koffietijd!

Vorige week lieten we jullie al het recept zien van de favoriete vulling van redactrice Karin die te gast was bij Koffietijd. Zij maakte daar namelijk chocoladevulling! Chocoladevulling in Bugles? Jawel, en het is nog lekker ook! Maar naast de chocoladevulling zijn er nog zó ontzettend veel andere lekkere vullingen te verzinnen voor in je Bugles. En het allerlekkerste is natuurlijk een verse, zelfgemaakte vulling. Maar? hoe doe je dat?


Workshop
Geen nood! Ze.nl mag namelijk twee Bugles, hoe vul jij ze? workshops voor twee personen weggeven! In deze workshop leer jij van Caspar Bürgi hoe je de lekkerste vullingen voor in je Bugles gewoon zelf eenvoudig maakt.

Wie, wat, waar, wanneer?
Zaterdagmiddag 12 mei zal de workshop plaatsvinden in De Kookfabriek in Amsterdam. Hierbij kun jij samen met een vriend(in) aanwezig zijn. Caspar zal jullie hier verwelkomen en uitleg geven over verschillende smaken. Vervolgens kunnen jullie zelf aan de slag gaan. En uiteraard is er daarna genoeg tijd om uitgebreid te proeven van de kookkunsten van alle deelnemers!

 
Wat moet je doen?
Om kans te maken op deze exclusieve workshop, dien je naar de actiepagina van Smith's Bugles te gaan. Vul jouw favoriete zelfbedachte vulling in, die je lekker lijkt voor in de Bugles. Hiermee maak je tevens kans op een hoofdprijs van maar liefst ? 10.000! Vervolgens kom je op een pagina waar je je tip kunt delen op onder andere Facebook en Twitter. Je kunt je vultip vanaf hier ook mailen. Mail je vultip naar redactie@ze.nl! Meedoen kan tot en met 8 mei.