WIN: Dirty Harry-tas van O My Bag!

Winacties door Karlijn de Boer
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Oh my gosh, wat zijn de tassen van O My Bag gaaf! Ze hebben niet alleen grappige namen (zoals Dirty Harry, Sleazy Jane en Franky Fierce), maar zijn ook erg fashionable, handig én ecologisch. Win een exemplaar op Ze.nl!

Anno 2011 zijn we steeds meer bezig met duurzaam ontwikkelen. En ook in de mode is dit goed merkbaar - denk maar aan de ecolijnen van H&M en C&A). Maar niet alleen kleding wordt duurzamer; ook tassenlabel O My Bag speelt in op deze trend. En wie had ooit gedacht dat duurzaam zó fashionable kon zijn?


De collectie van O My Bag bestaat uit vijf verschillende modellen én een canvaslijn met verschillende opdrukken. De tassen - met grappige namen als Sleazy Jane, Dirty Harry en Frankie Fierce - zijn stoer, maar toch ook vrouwelijk. Eén ding is zeker: met een O My Bag loop je er fashionable en ?groen? bij!

De ontwerpen van de tassen zijn geïnspireerd op de ouderwetse schooltas. Ken je ?m nog? Ze hebben een vintage look, maar de ketting zorgt voor een onverwachte combinatie. Heel handig: ze zijn ideaal voor het vervoeren van je laptop!

fout in embed: media provider niet ondersteund

De tassen worden handgemaakt bij een fairtrade-organisatie in de buurt van Kolkata, India. Met O My Bag wil oprichtster Paulien Wesselink maatschappelijke betrokkenheid combineren met haar liefde voor mode.

Een deel van de collectie wordt gemaakt van eco-leer. Dit revolutionaire leer wordt gelooid zonder schadelijke stoffen, waarbij ook bespaard wordt op water, energie en transport.  ?Met de  aankoop van een tas, geef je de maker de mogelijkheid een  goed bestaan op te bouwen. Alle winst wordt hier gedeeld en de mensen zijn uiterst betrokken en gemotiveerd. Je voelt het als je daar bent: de tassen worden gemaakt met peace, love and happiness," aldus Paulien.


Ze.nl mag 1x de stoere Dirty Harry (kleur: Indian Brown) weggeven (t.w.v. ?198,-) Om kans te maken op deze tas, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden. De prijsvraag loopt tot en met 29 november.