WIN: Vibrator & glijmiddel (+ korting)

Winacties door Janneke
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Vibrators zijn in het dagelijks leven niet meer weg te denken. Dit huis-tuin-en-keukengereedschap zorgt voor veel plezier tussen de lakens, single of als setje. Eentje (of een tweede) gratis in je bezit hebben? Lees dan snel verder!

Eén op de twee vrouwen in Nederland - omgerekend: 4.206.158 ladies - heeft een 'Tarzan' in haar slaapkamer liggen. Dat het speeltje alles behalve taboe is en juist voor heel veel plezier en genot zorgt, is nu wel duidelijk!

Heb jij nog geen toy is jouw bezit of is jouw vibo aan vervanging toe? Dan is Pikant.nl misschien wel wat voor jou. De gloednieuwe webshop biedt de beste speeltjes voor de allerscherpste prijs!

Wat dacht je bijvoorbeeld van de vibrator Frigga? Dit fijne silicone speeltje heeft maar liefst tien verschillende standen en een extra climax functie! De G-spot curve zorgt ook nog eens voor extra genot en als kers op de taart neem je ?m gewoon lekker mee in bad, want de Frigga is waterproof!

Verloopt de seks wat 'stroefjes', dan is massageolie & glijmiddel (op waterbasis) natuurlijk ideaal! Pikant.nl verkoopt nu een vijf-in-één-variant, die:

  1. als massageolie gebruikt kan worden;
  2. tevens werkt als glijmiddel;
  3. heerlijk ruikt: je kunt kiezen uit zeven verschillende geuren als vanille of chocolade;
  4. eetbaar is (Yum!);
  5. in de vriezer gelegd kan worden voor een frisse sensatie.


De Frigga-vibrator (in roze of paars), glijmiddel en vele andere producten zijn online te koop op Pikant.nl! En als je nu iets bestelt, dan krijg je 10% korting! Zoek dus iets leuks uit en vermeld bij de winkelwagen de waardeboncode: ZE actie. Bestel je voor 15.00, dan heb je het morgen nog in huis. Maar dat is nog niet alles!

Ze.nl geeft namelijk 3x de vibrator Frigga (t.w.v. ?49,95 per stuk) én glijmiddel (t.w.v. ?12,95 per stuk) weg! Om kans te maken op dit pikante pakketje, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden. De prijsvraag loopt tot en met 26 november.