WIN: Parfum Secret Potion + showergel

Winacties door Redactie Ze.nl

LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Psst, wil je het geheim weten van Christina Aguilera's sexy, zelfverzekerde en glamoureuze uitstraling? Het is haar nieuwe geur Secret Potion, het parfum dat iedere vrouw doet stralen. En jij kunt ?m winnen!

Al eerder lieten we je kennismaken met alweer de vijfde geur van Christina Aguilera. Secret Potion is een mysterieus parfum dat elke vrouw zelfvertrouwen geeft en de sexy kant in haar naar boven haalt. Wie wil dat nou niet?

fout in embed: media provider niet ondersteund

Het parfum is een ware geurexplosie: de topnoten bestaan uit passievrucht, citrusnoten en madarijn, de hartnoten zijn lotus, jasmijn en oranje bloem en de geur wordt afgesloten met de noten van hout, tonkabonen, amber en musk. Een vleugje van dit parfum is genoeg om je het stralende middelpunt van de avond te laten zijn.

De geheimzinnige geur is bovendien een absolute eyecatcher! Met haar vrouwelijke vormen, roze kleur en spiegeltje ?op zak? kan dit flesje niet ontbreken in jouw parfumcollectie!

Ze.nl mag 5 x een set van het parfum Secret Posion (30ml) en de bijpassende showergel weggeven (t.w.v. ?36,95). Om kans te maken op deze prijs, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden. De prijsvraag loopt tot en met 24 november.