WIN: Mooie prijzen Little Fockers

Winacties door Redactie Ze.nl

Het verhaal
Na tien jaar lijkt Greg Focker (Ben Stiller) eindelijk geaccepteerd te zijn door zijn eigenzinnige en achterdochtige schoonvader Jack Byrnes (Robert de Niro). Maar wanneer de jonge vader van twee kleine Fockertjes gaat bijklussen bij een farmaceutisch bedrijf krijgt Jack toch weer argwaan. Opnieuw moet hij bewijzen dat hij geschikt is als echtgenoot van Pam (Teri Polo). Zal hij slagen voor Jacks ultieme test, zodat Greg hem zal kunnen opvolgen als hoofd van de familie of wordt het vertrouwen tussen de twee mannen voorgoed verbroken?

Meet the Parents: Little Fockers draait vanaf woensdag 22 december in de bioscoop, kijk voor meer informatie op www.littlefockers.nl. Kijk ook naar Little Fockers op Facebook en ontvang binnenkort een speciale kerstgroet...

Ze.nl mag een aantal mooie prijzen weggeven: een mini fotoprinter, 5 grappige muismatten en 5 x 2 madiwodo-bioscoopkaarten voor Meet the Parents: Little Fockers. Om kans te maken op één van de prijzen (willekeurig) moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 19 december. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.