Artdeco - Skin Yoga Body

Lichaam door Jet

Yoga is een honderden jaren oude traditie uit het verre Oosten, die ons helpt tot rust te komen, te ontspannen en geest, lichaam en gevoel in evenwicht te brengen. Yoga voorziet het lichaam bovendien van zuurstof en zorgt voor een gevoel van welbevinden voor lichaam en ziel.

Geïnspireerd op deze gedachte werd de Skin Yoga Body van Artdeco ontwikkeld. Centraal daarin staan producten, die het zuurstofgehalte van de huid verhogen om de huid, die tegenwoordig vaak gestresst is door milieu-invloeden, op een zachte manier weer in balans te brengen. Een symbiose van moderne texturen en recepten uit het Verre Oosten maakt Skin Yoga Body tot een spectaculaire lichaamsverzorging.
Alle producten bevatten allemaal het unieke, actieve bestanddeel Oxyvital dat de zuurstofopname in de cellen stimuleert, de huid intensief voedt, vitaliseert en een anti-aging effect heeft.

De lijn bestaat uit de volgende producten:

Oxyvital Body Moisturizer (13,80) bevat, naast oxyvital, granaatappel en aloë vera, die intensief hydrateren en olijf- en amandelolie, die de huid verstevigen.

Oxyvital Body Repair Balm (15,80) heeft een intensief verzorgend effect dankzij aloë vera, olijfolie-extract, sheaboter en zoete amandelolie. Regenereert de gestresste huid en hydrateert intensief. De huid wordt steviger en elastischer.

Sensitive Body Mousse (15,80) is een lichte, crèmige mousse die kalmeert met panthenol en hydrateert met lychee-extract. Wordt onmiddellijk geabsorbeerd en is geschikt voor de gevoelige huid.

De producten van Skin Yoga Body zijn zeer de moeite waard. Ze ruiken heerlijk en zijn fijn in gebruik. Leuk om cadeau te geven aan jezelf of aan een vriendin.

De Artdeco Skin Yoga Body producten zijn verkrijgbaar bij drogist en schoonheidsspecialist. Voor verkoopadressen kun je kijken op www.beautymagazine.nl.