Je favoriete smaakje: meloen, sinaasappel, framboos of kers?

Lichaam door Redactie Ze.nl

Lipgloss is in bijna iedere winkel wel te verkrijgen en dat komt ons niet slecht uit. Een kleurtje of beetje glans doet wonderen voor de expressie van je gezicht. Maar, wat maakt deze flavoury lipgel van Etos nu zo bijzonder? Wel, dat is simpel: het design. Hij oogt als een parel met dekseltje en ligt handig in je hand. Daarnaast is hij niet te groot voor in je tas, maar ook leuk voor in de badkamer. Het draaibare dekseltje geeft toegang tot de gloss: deze is verkrijgbaar in 4 zomerse smaken: meloen, sinaasappel, framboos en kers.

Maar laten we even de proef op de som nemen: is aan het product zelf net zoveel aandacht besteed als aan het design? Dat is een tikje teleurstellend. De flavoury gloss ruikt lekker in het potje, maar erg bedwelmd bij het dragen ervan zullen we niet worden. Daarnaast neemt hij de zomerse kleur niet mee. Aan de andere kant kan je je afvragen of we wel met knalgele of -roze lippen willen rondlopen? Het antwoord is waarschijnlijk 'nee'. De gel blijft, in tegenstelling tot veel andere lipproducten, wel lang zitten en is verzorgend voor je lippen.

En dan ook nog...Etos maximum mascara

Als we dan toch bezig zijn, moet Etos gedacht hebben, dan kunnen de we de dames nog gelukkiger maken. En ja, dat doen ze in dit geval ook met de maximum mascara. En als hij dan ook zorgt voor een mooie opvallende oogopslag, dan kunnen we er niet meer omheen: met Etos gaan we de zomer in.


De mascara zit in een saaie zwarte verpakking. Etos heeft wel nagedacht over het borsteltje, dat een felle paarse kleur heeft, maar daar heb je natuurlijk niets aan als hij bedekt is met een laag mascara. Laat je niet leiden door de verpakking: de productkwaliteit is prima. Hierin heeft Etos dan ook een naam hoog te houden. Het buigzame rubberen borsteltje is erg handig en zorgt voor mooi gespreide, lange wimpers. Geen klontjes en een natuurlijke oogopslag is het resultaat.

Jammergenoeg is de mascara niet waterproof. Een duik in de zee zit er dan ook niet in zonder zwarte doorlopen vlekken rondom je ogen. En hopelijk hoeven we niet op regen te rekenen deze zomer!

Tip: pomp niet teveel met je mascara in het houdertje. Hierdoor droogt de mascara uit.

Etos flavoury lipgel
Adviesprijs ¤ 3, 99

Etos maximum mascara
Kleur zwart of bruin
Adviesprijs ¤ 4, 99
www.etos.nl