Durex Play O voor jouw orgasme!

Intiem door Marieke_B

De intensiteit van het orgasme speelt een belangrijke rol bij het bereiken van een emotioneel en fysiek welbehagen, wat vervolgens weer van invloed is op ons seksleven, het seksuele welzijn en uiteindelijk ons algemene welzijn. Voor 7 op de 10 Nederlanders is een orgasme zelfs het toppunt van geluk.

Klaarkomen is goed voor je
De oxytocines en endorfines die bij een orgasme vrijkomen, hebben een pijnstillende, ontspannende werking en zorgen voor een warm gevoel. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt verder dat orgasmen voor meer dan de helft van de vrouwen die kampen met migraine een verlichting kan betekenen. Tevens zou er een positieve correlatie zijn tussen orgasmen en een verminderd risico op hartaandoeningen en kanker.

Naast dat een orgasme op fysiek gebied goed voor ons is, hebben we er emotioneel natuurlijk ook voordeel van. Niet alleen zijn we bij regelmatig klaarkomen veel meer tevreden over ons seksleven, ook versterkt het de band met onze partner en voelen we ons meer verbonden.

Vrouwen hebben het moeilijk
Helaas blijkt ook dat het voor ons vrouwen niet altijd makkelijk is een orgasme te bereiken. Slechts 39% van de vrouwen krijgt altijd of bijna altijd een orgasme. En 17% komt zelfs nooit klaar tijdens het vrijen! Stiekem hebben we allemaal weleens een climax 'gefaket' en wensen we soms dat we een man waren... op klaarkom-gebied dan! Waarom is het voor vrouwen nou zo moeilijk?

We staan niet alleen!
Durex Play schiet ons echter te hulp met hun nieuwste ontwikkeling op het gebied van 'better sex': een stimulerende gel voor vrouwen die de naam Durex Play O draagt! De gel is speciaal bedoeld voor vrouwen om de intensiviteit van het orgasme te verhogen. Je brengt jezelf en je partner in de stemming en masseert een klein druppeltje van de gel op en rond de clitoris. Twee speciale ingrediënten zorgen ervoor dat de bloedtoevoer naar je clitoris wordt verhoogd en dat zorgt voor weer een tintelende sensatie!

De eerste testresultaten zijn lovend: het overgrote deel van de dames die de gel testten kreeg een orgasme, ook diegenen die normaal moeite hebben met het klaarkomen. Bovendien was het met de gel gemakkelijker om opgewonden te raken én was de intensiteit van het orgasme aanzienlijk hoger.

Handig om te weten: Durex Play O is veilig te gebruiken in combinatie met condooms en bevat geen geurstoffen.

Let's Play
Durex Play O wordt verkocht in een chique en handig pompflesje van 15 milliliter, zodat je het ongegeneerd op je nachtkastje kunt zetten. De adviesprijs is 11,95 euro. Durex Play O is vanaf nu verkrijgbaar bij drogisterijen zoals Etos, Kruidvat, DA en Dirx en via postorder- en online-winkels.

Kijk hier voor tips en meer informatie over het hele assortiment van Durex Play. 

Bron: Durex Play