Beleef het Oranjegevoel in Toomler!

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Toch is het weer even spannend als de vorige twee wedstrijden en zal dus ook Toomler weer lekker vol, lekker luid en supergezellig zijn! Ze.nl was erbij tijdens de kick-off tegen Italië en dat was uiteraard meteen raak!

Bij binnenkomst was al het duidelijk: het wordt volle bak vanavond. Alle tafels waren vooraf gereserveerd, het personeel had het maar wat druk met het aanwijzen van de plaatsen en bestellingen opnemen. Speciaal voor de avond was er een vooraf geselecteerde kaart met onder andere Tapas deLuxe!

De sfeer voelde aanvankelijk nog wat onwennig, want anders dan in een stamcafé of thuis met vrienden zijn de overige gasten nu volstrekt vreemden. Máár, tegen de tijd dat Nederland z'n derde doelpunt scoorde, leek het eerder one big happy family te zijn geworden! Uiteraard hebben de comedians, onder leiding van Jan Jaap van der Wal, hun steentje bijgedragen aan de gezellig sfeer. Wat een commentaar!

Hilarisch en af en toe ronduit grof, brachten de comedians hun ongecensureerde mening naar voren. Met een grote knipoog naar onze tegenstanders de Italianen, die deze avond voor alles wat rot en bedorven is werden uitgemaakt. Ook bondscoach Van Basten moest het ontgelden... hoewel... vanaf het eerste doelpunt werd Marco door de comedians spontaan tot 'Genie', 'Het Brein' en 'De Calculator' omgedoopt. Ook het mooie spel van onze Oranjehelden werd begeleid door serieus, kundig commentaar, ínclusief briljante bijnamen!

Na de wedstrijd was er nog volop gelegenheid om in het euforiegevoel na te genieten, te proosten én uitgebreid te luisteren naar het commentaar van 'Orakel' Johan Cruijff.

Even geen zin in het saaie commentaar van NOS? Wil je eens een keertje niet thuis zitten? Dan is EK Toomler bij uitstek een goede gelegenheid om comedy en voetbal te combineren. Een drankje en wat tapas erbij maakt het vervolgens compleet! Vanaf de kwartfinales zal Toomler elke EK-wedstrijd volgen op deze speciale manier en vallen er dus heerlijke avondjes te beleven!

Ze.nl wenst de winnaressen van de EK Toomler prijsvraag alvast veel plezier vanavond!