WIN: DVD It\'s Complicated

Winacties door Redactie Ze.nl

Het verhaal
Na 10 jaar heeft Jane (Meryl Streep) eindelijk een prima vriendschappelijke relatie opgebouwd met haar ex-man Jake (Alec Baldwin), die inmiddels hertrouwd is met de veel jongere Agness. De relatie wordt gecompliceerd als Jane en Jake de stad uit zijn omdat hun zoon afstudeert. Een op het oog onschuldig etentje zorgt ervoor dat Jane plots in de door haar verafschuwde rol van \'andere vrouw\' zit. Hoe nu verder? Het zorgt voor hilarische en pijnlijke momenten, die voor iedereen wel herkenbaar zijn. Een heerlijke en openbarende film!

De sterrencast van deze film bestaat uit Meryl Streep, Alec Baldwin en Steve Martin. It\'s Complicated kreeg drie Golden Globes nominaties: voor Beste Film Comedy of Musical, Beste Actrice Comedy of Musical (Meryl Streep) en Beste Script (Nancy Meyers).

Ze.nl mag enkele dvd\'s van It\'s Complicated weggeven! Om kans te maken op deze prijs, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 2 mei 2010. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.

Geen zin om te wachten of je gewonnen hebt? Bestel hem dan online bij Bol.com!