Slechte adem bederft one-night-stand

Single & daten door Jet

Ook trotse bezitters van een fors aantal tatoeages, piercings of overvloedige lichaamsbeharing kunnen wel inpakken volgens recente cijfers van Online Magazine Singlessite.nl. Het internetmagazine ondervroeg 851 singles ondermeer naar de grootste afknappers tijdens een one-night-stand.

Grootste afknappers
Succesvol op zoek naar een liefje voor één nacht? Dan is tanden poetsen, mondwater gebruiken of kauwgom kauwen ten zeerste aan te bevelen. Een slechte adem blijkt voor 18 procent van de deelnemers namelijk de grootste seksafknapper te zijn. De kans op een spannend nachtje tussen de lakens wordt met een onaangename mondgeur vrijwel tot nul gereduceerd. Gezweet worden mag er best wel, maar dan pas tijdens de daad zelf graag. Zodra men oud zweet bespeurt, laat 14 procent van de singles een spontane seksuele encounter graag aan zich voorbij gaan.

Overige lustkillers
Behalve een slechte adem en oud zweet, blijkt de lijst met afknappers nog meer lustkillers te bevatten. Het enkel aan het eigen gerief denken, vergelijkingen trekken met vorige bedpartners en passief gedrag vertonen worden veelvuldig genoemd als regelrechte dompers die de zin in seks als sneeuw voor de zon doen verdwijnen. Ook het ongevraagd ontvangen van instructies door de kersverse bedpartner wordt beschouwd als 'not done'. Als we vragen naar uiterlijke afknappers dan worden te veel tatoeages, piercings en onvoldoende geschoren geslachtsdelen vaak als afknapper gekenmerkt.

Seks and the City
De favoriete plek om een liefje voor een nacht op te pikken blijkt nog altijd het uitgaansleven te zijn. Maar liefst 36 procent zegt op jacht te gaan tijdens het stappen. Een overige 16 procent struint liever het internet af om een intieme date te scoren. Slechts een klein percentage (5%) ontmoet de één-nachts-vlieg via vrienden. Seks and the City-taferelen zoals het bespreken van sekservaringen met vrienden komt tegenwoordig minder vaak voor. Werden de intieme nieuwtjes drie jaar geleden nog door 41 procent openhartig gedeeld, nu wordt dit nog door zo'n 30 procent gedaan.

Minder safe
Opvallend is dat ondanks de inzet van diverse overheidscampagnes om safe seks te stimuleren, het aantal singles dat dit ook daadwerkelijk toepast juist is verminderd. Drie jaar geleden liet 38 procent van de singles weten altijd een condoom te gebruiken tijdens een one-night-stand. De huidige cijfers laten zien dat dit percentage is gedaald naar 36 procent.

Bron: Singlesite.nl