Jess? onenightstands: de oude bekende

Intiem door Jess
Er zijn zo van die mannen op wie je vroeger heimelijk verliefd was. En soms kom je die jongens tegen en voel je spontaan weer de vlinders in je buik. Afgelopen weekend kwam Jess zo’n jongen tegen en ze voelde zich weer alsof ze 14 was.
 
“Toen ik als ukkie van 12 naar de middelbare school ging, wilde ik niets weten van de jongetjes bij mij in de klas. Eigenlijk vond ik ze maar kinderachtig. Ik hoefde al helemaal geen verkering met ze. Met wie ik dat wel wilde? Met Bas, een van de beste vrienden van mijn broer. Maar natuurlijk zag hij dat kleine zusje van zijn beste kamerraad niet staan. Tot afgelopen weekend dan.”
 
Het eerste contact
“Hoewel ik me afgelopen weekend een avondje Netflix op te planning had staan, stond een aantal vriendinnen van mij erop om toch even een terrasje te pakken. Het was immers best aardig weer. Ik stemde in en voor ik het wist zat ik aan een droge witte wijn met mijn vriendinnen te lachen over hun gebeurtenissen van de afgelopen week, tot me plotseling in mijn ooghoek iemand opviel.”


 
“Ik zag een leuk uitziende jongen met krullend haar en een kort baardje mijn kant op kijken. Hij kwam me bekend voor, maar ik kon hem zo snel niet plaatsen. Hij leek mij wel te herkennen want toen hij merkte dat ik keek, stak hij zijn hand op. Een tikkeltje onhandig zwaaide ik maar naar hem terug en op datzelfde moment besefte ik wie dat was: Bas!”
 
Een drankje
“Ik voelde mijn hart kloppen in mijn keel toen ik doorhad dat daar mijn jeugdcrush zat. Ik wist niet of hij zin had in een praatje, dus ik bleef bij mijn vriendinnen zitten en keek af en toe zijn kant op. Hij had het ook druk met zijn vrienden, dus ik bedacht me dat dit het wel was. Maar toen mijn vriendinnen na een uurtje weer wilden opstappen en ik ook opstond, stond Bas opeens achter me. Hij vroeg of ik zin had om nog even met hem een drankje te doen, zijn vrienden stonden namelijk ook op het punt om op huis aan te gaan. Daar ging ik natuurlijk geen nee tegen zeggen!”
 
“We begonnen te praten en ik voelde dat ik bloosde toen hij me vertelde dat hij vond dat ik er erg goed uitzag. Ik geloof zelfs dat ik een beetje schaapachtig lachte. Wat deed die jongen toch met me? Gelukkig trokken die zenuwen snel weg en we kletsten over koetjes en kalfjes en ondertussen smaakten de drankjes ook erg goed. Dronken van vlinders en drankjes, merkte ik opeens dat ik een enorme drang had om hem te zoenen. Zonder na te hebben gedacht of het wel wederzijds was, ging ik gewoon voor.”

 
Zijn appartement
“En wederzijds… dat was het! Voor ik het wist waren we in zijn appartement beland dat superdichtbij het terras was. Alle gevoelens die ik ooit voor hem koesterde leken omhoog te komen en ik trok de kleren van zijn lijf en hij die van mij. Zo handig als in de films ging het niet, maar hij was wel heel smooth met mijn behasluiting. We belandden in zijn bed, die superzacht was, en na een kort voorspel, gleed hij in me. Ik merkte dat hij me net zo graag wilde als ik hem. Na de seks zijn we zelfs lepeltje lepeltje in slaap gevallen. Of er een vervolg komt, weet ik niet. Maar ik sta er zeker voor open!”
 
Jess is 28 jaar, woont in Amsterdam en gaat sinds een aantal jaar als happy single door het leven. In een relatie heeft ze momenteel geen zin, maar wel heeft deze single lady zo af en toe een ‘jeuk’ waaraan gekrabd moet worden. In Jess’ onenightstands vertelt ze over haar nachtelijke avontuurtjes.