Man aan 't woord: Tim

Lifestyle door Jet

Naam: Tim
Leeftijd: 22
Werk: Student Reclame
Uiterlijk: Zwart haar, donkerbruine ogen, normaal postuur
Momenteel: Single

Hoe was jouw eerste keer?
Ik was 15 jaar toen ik 'het' voor het eerst deed. Met het buurmeisje van mijn neefje. Ik had haar voor het eerst ontmoet in een café in de buurt, flink geflirt, totdat ik nieuws kreeg dat ze al een vriendje had. Toen ik haar twee maanden later weer tegenkwam, was ze ondertussen single en sprong de vonk over! We hebben 'het' bij haar thuis op bed gedaan en het was verschrikkelijk spannend... Maar ook ontzettend lekker!

Wat vind je aantrekkelijk aan een vrouw?
Ik vind een vrouw sexy wanneer ze weinig tot geen make-up op heeft, er zo naturel mogelijk uitziet en dan nog steeds een schoonheid is. Ook is het heel belangrijk dat ik met haar kan lachen; humor is dus een pré. Voor de rest heb ik geen uitgesproken smaak, het zit 'm echt in het karakter.

Wat vind je een grote afknapper bij een vrouw?
Vrouwen die nagelbijten, bier drinken en/of shag roken. Vrouwen met kort haart vind ik echt niet mooi! In bed knap ik af op vrouwen die zich niet scheren of vies ruiken daar beneden...bah!

Wat is de gekste plek waar je het ooit hebt gedaan?
Op de piano in de huiskamer terwijl mijn ouders thuis waren.

Wat is je favoriete standje?
Doggy style! Gewoon omdat het geil is om te doen en lekker voelt.

Wat is jouw grootste seksuele fantasie?
Om vastgebonden te worden op bed door twee vrouwen die vervolgens sex met me bedrijven...

Ken of ben jij een man die ook weleens het woord wil? Stuur een mailtje naar redactie@ze.nl en wij nemen contact met je op!