KnickerPicker: Online lingerie passen

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Op de gloednieuwe website knickerpicker.com kun je lingerie laten passen door drie modellen. Super, want geen van de modellen is zo belachelijk dun als degenen die op de catwalk rondlopen. Ook is er van overdreven Photoshoppen geen sprake, waardoor je precies weet wat je koopt.  Het zijn echte modellen, dus het grootste voordeel is dat je precies ziet hoe bijvoorbeeld een mooie kanten boxer valt.

Uniek aan de site is vooral dat je de modellen aanwijzingen kunt geven.  Het model wil best even omdraaien, of loopt naar het scherm toe zodat je details van de lingerie kunt zien. Check het filmpje om te zien welke modellen de lingerie showen.

Boy's Buying Guide
De mannen hoeven nu nooit meer de lingeriewinkel in, want op de site is een speciale gids voor hen opgesteld. In de gids worden drie briljante tips gegeven om achter haar beha-maat te komen. Eén van de drie tips luidt als volgt:

Sneak around looking in her knicker-drawer
This is high-risk for two reasons; you might get caught and then she'll assume you're a fetishist (might work out ok, you never know); or she might actually have the wrong sizes in the first place.

Pas als man dus op om niet voor fetisjist te worden aangezien! Bij een tweede tip wordt er gewezen op de gevoeligheid van de vrouw over het onderwerp borsten:

Ask her
A bit risky if she's touchy about her size, we know, but guaranteed to generate the result you need.

De beste keuze volgens de website is om het haar recht toe recht aan te vragen. Tenzij het om een verrassing gaat natuurlijk! Dus meiden, een prima link om eventjes door te sturen naar je vriend!