Zin in! Dit zijn de swimwear trends van 2021

Mode & trends door Laura

Het duurt nog lang voordat het tropisch warm wordt, maar vooruitkijken kan nooit kwaad. Hopelijk kunnen we snel weer shinen in een bikini of badpak aan een Spaans strand, maar met een gezellig (stads)strandje in Nederland nemen we ook genoegen. Als we maar vitamine D kunnen pakken! De voorpret kan nu alvast beginnen met deze swimwear trends.

swimwear trends 2021

Lees ook: Waarom iedereen 1 keer per week zou moeten zwemmen

Lekker fel

Deze swimwear trend is er een voor vrouwen zonder bikini-angst. Deze zomer mogen bikini's en badpakken lekker felle kleurtjes hebben. Vooral geel wordt een eye-catcher die je veel op het strand gaat zien. De kleur straalt blijheid en positiviteit uit, nét wat we in 2021 nodig hebben. Gele tinten steken prachtig af bij een tanned of donkere huidskleur.

 

High waisted

Het oma-onderbroek imago heeft deze trend allang al van zich afgeschud. Gelukkig maar, want een high waisted broekje kan heel sexy staan en is daarbij ook heel comfy.

 

Dierenprint

Het strand zal de zomer van 2021 soms doen denken aan een dierentuin. Alle dierenprintjes zijn namelijk heel hip nu, van de luipaarden tot de zebra's. Ga voor aardetinten als beige, bruin en groen of steel de show met felle kleurtjes als rood en roze.

 

De V-bikini

De V staat voor very sexy! Het diepe decolleté wordt heel trendy deze zomer en is geïnspireerd door de jaren 80. Deze bikinitop met V-hals staat het mooist met een high cut broekje.

 

Golfjes

Romantisch en speels: deze scallop swimwear trend wordt het helemaal in 2021. Met een simpele aanpassing staat je bikini of badpak ineens veel trendier.

 

Lees ook: Dit zijn de zonnebrillen trends van 2021