The winner takes it all bij Fila

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Fila is helemaal klaar voor de Olympische Spelen 2008. Dat is af te leiden uit de lingerieserie 'Olympica', waarvan de beha's zijn voorzien van de typerende symbolen van de Olympische Spelen - vijf in elkaar gevlochten ringen in verschillende kleuren. Wil je er niet alleen sportief maar ook vrouwelijk uit zien, dan is 'Olympica' een uitkomst. De beha's zijn namelijk aan twee zijden te dragen en je kunt ze in een handomdraai tot een simpel wit bovenstukje omtoveren.

Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie

Simpel lijkt sowieso het devies van Fila. De collectie Fila Underwear Women verkoopt zichzelf dit voorjaar met het motto 'The winner takes it all'. Maar de winnaarsmentaliteit is vooral af te lezen aan de 'Olympica'-serie. 'Easy style', dat onderdeel uitmaakt van de vaste collectie van Fila, is aanzienlijk minder opzienbarend. De kleuren zijn effen roze of lichtblauw en de designs klassiek. Door het gebruik van antibacteriële microvezel staan comfort en een fris gevoel centraal. Sporten in stijl, aldus Fila.

Comfort is ook het uitgangspunt van de derde lijn in de nieuwe Fila underwear-collectie: 'Funky'. Katoen en lycra maken de serie naadloze lingerie prettig draagbaar. De 'Funky'-lijn is tegelijk ook het meest vrouwelijke dat Fila dit seizoen te bieden heeft. De push up bustier is op en top vrouw en de brassière is al even zinnenprikkelend. De dominante kleur - zwart met een vleugje groen - maakt het geheel net dat beetje anders. Volgens Fila is 'Funky' ondergoed dat je het liefste iedere dag aan hebt. En gezien het fijne materialengebruik lijkt dagelijks gebruik geen enkel probleem.

Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie

De nieuwe lingeriecollectie van Fila is al met al opvallend gevarieerd. De drie lijnen hebben, ondanks hun sportieve touch, een verschillende stijl. En ook in het aanbod aan beha's en broekjes is genoeg keuze. In de 'Funky'-lijn zijn bijvoorbeeld drie soorten beha's, twee soorten bustiers en twee soorten onderbroekjes verkrijgbaar - en alsof het nog niet genoeg is ook een hemdje.