Een nachtelijke fantasie

Intiem door Redactie Ze.nl

Mijn vingers gloeien van de hitte die door mijn lijf stroomt, mijn vel tintelt van verlangen als de beelden van mijn wilde fantasie langzaam wegebben. Ik kronkel en draai terwijl ik de drukkende lakens van me af gooi en de prikkelende frisse lucht streelt me zachtjes over mijn halfnaakte lichaam.

Ik probeer de beelden terug te roepen, om ze nog eens te voelen, en nog eens, en nog eens. Met lome ogen staar ik in het donkere niets van de nacht, en met een gevoel van onderdrukt verlangen leg ik een hand op mijn borst, terwijl ik met de andere hand mijn haar uit mijn gezicht veeg. Met mijn vinger streel ik zachtjes over mijn halfgeopende mond, alsof ik me verbeeld dat je mij daar zonet nog hebt gekust. Met mijn tong lik ik traag mijn lippen nat en mijn vingers strelen gedachteloos mijn hals. Mijn lichaam siddert van mijn eigen zachte aanraking en ik krom mijn rug vanuit een diep en intens verlangen naar jouw aanraking, jouw ogen die mij strelen, jouw mond die mijn lichaam kust.

Ergens buiten mijn bereik, in de schaduwen van deze bijzondere nacht, voel ik jouw onzichtbare aanwezigheid. Je kijkt naar me en ik zie mijn verlangen weerspiegelt in een glinstering van je ogen. Mijn verbeelding gaat met me aan de loop als ik je dichterbij zie komen en jouw vingers zich bij de mijne voegen. Mijn aarzelende streling wordt een dwingend spel van handen die overal tegelijk over mijn lijf lijken te gaan. Met mijn tong lik ik weer over mijn lippen en ik voel je kus en de druk van het gewicht van jouw lichaam dat zich helemaal over mij heen buigt. Je neemt bezit van mijn gedachten en mijn hunkerende lijf, en met gesloten ogen voel ik je warme mond en je strelende tong.

Ik voel hoe jij mijn handen stuurt, onze vingers ineengestrengeld, en ik ben weerloos onder onze aanraking. Een warme vochtigheid maakt zich diep van binnen van mij meester, en ik voel hoe het door al mijn zenuwen stroomt, hoe het mijn huid verwarmt, hoe het me laat smachten om meer. Ik geef me over aan mijn intense verlangen naar jou, ik wil alles van je, ik wil je voelen, ik wil je proeven, ik wil je helemaal. Woelend en draaiend druk ik mezelf in de lakens terwijl mijn eigen handen zich een weg banen door die overweldigende fantasie, ik weet niet meer of het jouw handen zijn of de mijne die mij optillen en meevoeren de hoogte in. Ik voel je onder me, op me, in me, je bent overal om me heen. De hitte van onze sensuele strijd laat het bloed in mijn lichaam stromen tot ik trillend en sidderend onder jouw hete zwetende lichaam lig. Zo blijven we nog even liggen, met gesloten ogen, tot onze ademhaling weer tot rust is gekomen, genietend van wat we zojuist samen hebben beleefd.

Als ik mijn ogen weer open, zie ik de flauwe lichtstraal van de heldere maan op mijn muur weerkaatsen op mijn afgekoelde naakte lijf. De lakens liggen op de grond naast mijn hemdje en slip, als stille getuigen van de heimelijke gebeurtenissen in mijn nachtelijke fantasie. Met een glimlach op mijn mond draai ik me op mijn zij, ik ben weer alleen zoals altijd, al was ik vannacht weer voor even met z'n tweeën.

Geschreven door Laura